- 24 Mart 2018
- 286
- 64
- 26
- Konu Sahibi bittercikolatambeniim
Merhaba normalde ben sürekli günü gününe en fazla 1-2 gün gecikmeyle regl olurum 2 aydır gebelik düşünüyorum ama olmuyo daha sonra şu ovulasyon testlerinden aldım ve 13-16 günlerinde ovulasyon beklerken hiç görmedim zaten çok stresli olduğum bir aydı bu ay ondan mı bilmiyorum veya ben hep ovulasyonumu yanlış bilmişim daha sonra hiç olmayacak mıyım diye üzülmeye düşünmeye başladım derken 23- gün oldum 22. Gün test yapmamıştım pes etmiştim 23. Gün bi yaptım böyle gördüm
Akşamında deneme yaptık ertesi sabah silik çıktı o günde biz denedik
Şimdi benim merak ettiğim şey doktorlar veya herkes 12-16 günleri ovulasyon olur diye neden kesin konuşuyor ? Yani şimdi benim geç olması normal değil mi ? Eğer bunun bi sebebi varsa engel olur mu gebe kalmama ? Böyle olup gebe kalanlar var mı hiçbir bilgim yok bu konularda bilgilendirirseniz sevinirim
Akşamında deneme yaptık ertesi sabah silik çıktı o günde biz denedik
Şimdi benim merak ettiğim şey doktorlar veya herkes 12-16 günleri ovulasyon olur diye neden kesin konuşuyor ? Yani şimdi benim geç olması normal değil mi ? Eğer bunun bi sebebi varsa engel olur mu gebe kalmama ? Böyle olup gebe kalanlar var mı hiçbir bilgim yok bu konularda bilgilendirirseniz sevinirim