• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon nasıl

meltemgul8

Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2023
289
36
18
27
Kızlar sizce pik olup çatlamış mı ovülasyon testim

Eklentiler

• IMG_4879.jpeg
    IMG_4879.jpeg
    221,6 KB · Görüntüleme: 52
Tüm sonuçların renkleri aynı koyulukta ilaç felanda kullandıysan lh hormonun yükselmiş olabilir

Henüz pik görmemişsiniz.Biraz daha var bence pik görmenize.T-C Aynı koyulukta olmalı sizde henüz aynı koyulukta değil.

Bence pcoslu olanlar için bu testler kolaylık sağlıyor çünkü pcoslarda ne zaman yumurtlama görünüyor belli olmuyor bu testlerle anlıyoruz
Bu konuda katılıyorum ama sürekli pik varmış gibi görünüyor yumurta tam büyüme sağlamadığı için diyorlar ama bilemiyorum dediğim gibi çok bilgi sahibi değilim

Bu konuda katılıyorum ama sürekli pik varmış gibi görünüyor yumurta tam büyüme sağlamadığı için diyorlar ama bilemiyorum dediğim gibi çok bilgi sahibi değilim
Kuzum ben uzun zamandır yaşıyordum bu sorunu ama birkaç şey yaptım düzledi sende eğer istersen anlatırım

Pcosluları yanıltıyor bu testler diyorlar doğru mudur detaylı bir bilginiz var mı acaba
Evet pco varsa uygulanan tedavilerde hormanlar etkilendiği için ya hiç çizgi koyulaşmıyor yada tam tersi durumlar yaşanıyor ovülasyon testini araştırırken öğrendim bende

Back