Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon la gebelik belli olurmu yardim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben internetten bolca almıştım yapmaya devam edicem benim birde kasıklarımda ağrı var adet olacakmışım gibi birkaç gündür, adetlerim ağrılı olur benim ama bu kadar etken başlamazdı..
Zaten gebelikte adet sancisi gibi ağrı oluyo benim bı oğlum var sancı çok çektim ama ona rağmen adet olmayınca anlayıp test yaptım. İnşallah vardır seninde. Benimde sol kasigima bugün çok batmalar oldu Rabbim gönlümüze göre versin

Kuzum benımki perşembe catladı 2 gün oldu catlayalı bekliyorum işte bakalım.. sende devam et gene koyu cıkmıs insallah bebiştir
Ay inşallah canım yarın sabah sıvı alımına dikkaet ederek yapacagım elimde 1 gebelik testi var ama yapmayacam bugun adet olmam gerekiyordu hala gelen bişi yok sancım falanda yok sadece gögüslerim şiş yarın 1. Evlilik yıldönümümüz aslında eşime bu haberi vermeyi cok isterdim

Bence ilk önce yarın sabah normal idrar gebelik testi yap sonra kan ver canım bosuna gitmis olmazsın
Canım direkt kan vermek istiyorum varsa vardır inşallah yoksada sabır deyip denemelere devam edicez bakalım hayırlısı olsun inşallah

Canim naptin testi tekrarladinmi

Canim naptin testi tekrarladinmi
Gebelik testini yapmadım ama şiödi ikinci idrarla ovulasyon testini yaptım silikleşti demekki ikinci kez yumurtladım ben . Dün geceyi degerlendirdik adette olmadım henüz karışık bişi oldu .

Eklentiler

• 852152A1-B771-47A0-8ACE-C879D52EF5E9.jpeg
    115,4 KB · Görüntüleme: 63
Gebelik testini yapmadım ama şiödi ikinci idrarla ovulasyon testini yaptım silikleşti demekki ikinci kez yumurtladım ben . Dün geceyi degerlendirdik adette olmadım henüz karışık bişi oldu .
Yani 3 gün pik yapıp çatlamış oluyor demi ?

İkinci bi yumurtlama olmus canim yumurtlamadan 14 gun sonra adet olursun derler ama. Bu ikimci yumurtlama icinde gecerlimi bilmiyorum hic basima gelmedi bugünü degerlendir catlama bugun olmus

İkinci bi yumurtlama olmus canim yumurtlamadan 14 gun sonra adet olursun derler ama. Bu ikimci yumurtlama icinde gecerlimi bilmiyorum hic basima gelmedi bugünü degerlendir catlama bugun olmus
Yani 16-17 dede böyle bu kadar koyu olmasada koyulaşmıştı sonra çatlamıştı o zamanları degerlendirmiştik şimdi 28-29-30 ekim koyuydu bu sabah silikleşti dün aklamı degerlendirdik ama bugun zor biraz artık şansa bırakıcam inşallah olur

İkinci yumurtlamayla hamile kalanlarda var canım bekleyelim beraber

Benimde dun ve bugün koyu cikti ama bugün dünden daha koyu sanirim bugün pik yapti ve bende yumurtalik agrisi cok oldu dün. Sende oldumu hic agri canim

Kız bende hem ağrı oldu hemde ikisininde çatladıgı gün ara kanama geldi o derece
Ama bemim catlamamis sorun orda hatta dunden daha koyu pik yapmis dun yuruyemicek kadar sag kasigimda agri vardi. Sonra yattim hatta xor uyudum agridan gece sol kasigima gecti qgri sonra sabah kalktigimda bisey yoktu dedim catladilar kesin yok aksine daha kotu cikti aksam tekrarliycam lh testini catlamayip liste donmesinden korkuyorum acikcasi

Bende 4 gün pik olarak gezdim. Cok ağrı yaptı sağ bacagım bosa gidiyodu kasık ağrısından. Rahimde batmalar oluyordu. Catlayınca da pembe lekelenme geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…