- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 498
- 30
- Konu Sahibi Aksel sezerr
-
Ama gecen ay bu şekilde koyulaşmadıEvet öyleymiş canım. Benimde adete yakın koyulasmisti ama senin ki kadar değil bende burdan sordum orda söylemişlerdi hanımlar pko varmı pko olanların pik gosteriyo diye. 3 ihtimal var ya tekrar yumurtlama ya gebesin yada pko dan kaynaklı pik cikiyo
Senin ki sanki çatlamış gibi yeniden yumurtladın heraldeKuzum benim akşam ki ovulasyon testim böyle cıktı
Canım bende şimdi yaptım ama sıvı alımına dikkat edemedim açıkcası .Kuzum benim akşam ki ovulasyon testim böyle cıktı
İnşallah canım seninde tüm dileyenlerindeBen ilkkez deniyorum bu testi. İnşallah bu sefer bebeğinize kavuşursunuz , testlerimiz daha da koyulaşır
Bence sabah ilk iş gebelik testi yapın inşAllah hamilesinizdir çok koyu çıkmışBenimde bu şekilde kızlar 2 gün gecikmem var elimde gebelik testi yok hamilelik olabilir mi sizce ?
İnşallah ya sizce direkt kan mı vereyim yoksa kaset test mi yapayımBence sabah ilk iş gebelik testi yapın inşAllah hamilesinizdir çok koyu çıkmış
Bence direk kan verin bide gecikmiş kanda kesin çıkarİnşallah ya sizce direkt kan mı vereyim yoksa kaset test mi yapayım
Çok teşekkür ederimBence direk kan verin bide gecikmiş kanda kesin çıkar
Ben internetten bolca almıştım yapmaya devam edicemİnşallah canım seninde tüm dileyenlerindeovu testi bitti artık pazartesi test yapcam gene olduğunu düşünmüyorum ama yapmadan da duramıyo insan
Sıvı alımına dikkat ederek mi yaptınız ?Benimde bu şekilde kızlar 2 gün gecikmem var elimde gebelik testi yok hamilelik olabilir mi sizce ?
Rica ederim. Bizde cocuk istiyoruz eger hamileyseniz ki inşAllah öyledir Onerileriniz olursa lutfen yazın.Çok teşekkür ederim
Hayır canım hiç dikkat etmedim. Öylesine yapayım dedim böyle çıktıSıvı alımına dikkat ederek mi yaptınız ?
Tabiki yazarım. Rabbim bizede isteyen herkese de nasip etsin o duyguyu inşallahRica ederim. Bizde cocuk istiyoruz eger hamileyseniz ki inşAllah öyledir Onerileriniz olursa lutfen yazın.
Merhaba konu eski ama yine de sormak istedim ovülasyon testiniz t bölgesi c den daha mı koyuydu yoksa daha mı azRegliye yakin bu tarz koyuluklar ya hamilelikten ya yumurtlamadan yada hormonel bozukluktan oluyor. benimde regliye yakin ovu testim koyulasmisti sonra hamile oldugumu ögrendim. Simdi kızım 4 aylık . Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Kuzum benımki perşembe catladı 2 gün oldu catlayalı bekliyorum işte bakalım.. sende devam et gene koyu cıkmıs insallah bebiştirSenin ki sanki çatlamış gibi yeniden yumurtladın heralde
Bence hamişsin ümitlendirmek istemiyorum ama cok yüksek oranda öylesinBenimde bu şekilde kızlar 2 gün gecikmem var elimde gebelik testi yok hamilelik olabilir mi sizce ?
Bence ilk önce yarın sabah normal idrar gebelik testi yap sonra kan ver canım bosuna gitmis olmazsınİnşallah ya sizce direkt kan mı vereyim yoksa kaset test mi yapayım
Merhaba konu eski ama yine de sormak istedim ovülasyon testiniz t bölgesi c den daha mı koyuydu yoksa daha mı az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?