- 16 Eylül 2020
- 1.544
- 750
- 73
- 27
- Konu Sahibi Aksel sezerr
-
Milletin bir gun pik olup ertesin gun catliyo bizim niye boyle boyle olmasi sagliklimi acabaBende 4 gün pik olarak gezdim. Cok ağrı yaptı sağ bacagım bosa gidiyodu kasık ağrısından. Rahimde batmalar oluyordu. Catlayınca da pembe lekelenme geldi
Hafif kramp yaşadım ama öyle cok belirgin bir agrım yok ama 1 haftadır devam eden beyaz akıntım var köpüklü köpüklü garip bir akıntı halada devam ediyorBenimde dun ve bugün koyu cikti ama bugün dünden daha koyu sanirim bugün pik yapti ve bende yumurtalik agrisi cok oldu dün. Sende oldumu hic agri canim
Hiçbir şey olmaz benım burda haziran grubunda 2 arkadasımda uzun süre pik görüp hamile kaldılar o ayMilletin bir gun pik olup ertesin gun catliyo bizim niye boyle boyle olmasi sagliklimi acaba
Ay darısı bizim başımıza yani ben 2 aydır deniyorum sadece ama yinede olmaması huzursuzlul yaratıyor insanda . Doktorun pko var biliyorsun demi demeside aklıma takıldı acaba tekrardan bir doktoramı görünsem benHiçbir şey olmaz benım burda haziran grubunda 2 arkadasımda uzun süre pik görüp hamile kaldılar o aycanını sıkma stres yok
Pko gebeliğe engel değildirAy darısı bizim başımıza yani ben 2 aydır deniyorum sadece ama yinede olmaması huzursuzlul yaratıyor insanda . Doktorun pko var biliyorsun demi demeside aklıma takıldı acaba tekrardan bir doktoramı görünsem ben
Yani pko var dedi sadece onun dışında olumsuz bişi söylemedi ablamdada pko vardı ve evliligin 3. Ayında hamile kaldı 2 yaşında bir yegenim var şimdiPko gebeliğe engel değildirBunu doktorununda bilmesi lazım Benım arkadasımda pko ve 2.çocuğuna hamile şuan. Tek sıkıntın pko ise bu asla asla engel değil bunu bil
Evet haklısın aslında ay inşallah bizde beraber güzel haberleri ögrenirizHatta ve hatta en son eylülün basında adet olmuş 2 hafta öncede hamiş olduğunu öğrendi. Düsün yaniBizim tek sorunumuz biz geç yumurtluyoruz. Hatta artımız bazen fazla yumurtluyoruz bu nerden baksan daha fazla gebelik şansı demek
İnşallah canımEvet haklısın aslında ay inşallah bizde beraber güzel haberleri ögreniriz
Darisi bizim basimiza ben zaten saldım uzun süre tedavi gôrdüm olmadi ikinci asilamada tutmayinca doktoruda biraktim artikHiçbir şey olmaz benım burda haziran grubunda 2 arkadasımda uzun süre pik görüp hamile kaldılar o aycanını sıkma stres yok
Aynen sal en iyisi salmak emin olDarisi bizim basimiza ben zaten saldım uzun süre tedavi gôrdüm olmadi ikinci asilamada tutmayinca doktoruda biraktim artik
Bu şekilde ögrenen cok olmuş ama sizde adet gününe kadar tekrarlayın bakalım koyulaşacak mı . Benimkide mesela böyleydi ama bugun silikleştiMerhaba adetime 4 gün var ovulasyon testim bu şekilde çıktı 3 gündür sol kasığımda ve belimde inanılmaz bir ağrı var hamilelik olabilir mi ki acaba ?
Bir de gebelik testi yapınMerhaba adetime 4 gün var ovulasyon testim bu şekilde çıktı 3 gündür sol kasığımda ve belimde inanılmaz bir ağrı var hamilelik olabilir mi ki acaba ?
Aynen aynen kafam rahat suanAynen sal en iyisi salmak emin ol
Öyle miii o zaman 3 gün daha tekrarlıyım testi teşekkür ederimBu şekilde ögrenen cok olmuş ama sizde adet gününe kadar tekrarlayın bakalım koyulaşacak mı . Benimkide mesela böyleydi ama bugun silikleşti
Merhaba benimde adetime 3 gün var bugün yaptığım ovülasyon terim,ekliyorum. koyulaşıyor son 3 gündür, yapmaya devam edicem, benim ağrım var kasıklarda , bakalım ne olacakMerhaba adetime 4 gün var ovulasyon testim bu şekilde çıktı 3 gündür sol kasığımda ve belimde inanılmaz bir ağrı var hamilelik olabilir mi ki acaba ?
Canım sen naptın herhangi bir gelişme var mı ?Aynen sal en iyisi salmak emin ol
Canım suanlık bi gelisme yok hala beklemedeyimCanım sen naptın herhangi bir gelişme var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?