Gebeliğe Hazırlık ovulasyon ile hamile kalmaya calisanlar ve kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canim hemen umudunu kaybetme belkide yerlestigi icin agrilarin oluyordur

Henuz cok erken degil mi belirti icin? Yine de umarim oyledir, Allah hepimize hayirlisiyla tez zamanda nasip etsin insallah
canim inan hersey olabiliyor erken belirtide olabilir neler neler okuyoruz burda bazilarinda hic belirti olmazken bazilarinda adet olmadan kustugunu bile duyduk o yüzden ümidini hic kaybetme ta ki adet kanamasini görene kadar benimde mesela adet agrilarim basladi gibi ama iste kirmizilari görmeden ümidimide kaybetmek istemiyorum agrisi olup hamile olanda cok hakkimizda hayirlisi

Selam ben 3 aylık evliyim gebelik istiyorum yaşım 32 ve Rahim tüpüm 1 tane ultrason bekarken girdim doktor normal 6 ayda olmazsan hamile gel dedi ama 3 ay oldu hamile kalamıyorum her gün ilişki yaşıyorum eşim istekli arayla mı yapılması lazım sivilce yüzümde çıktı göğüslerin ağrıyor acaba hamile miyim adet 3 gün var ama ben adet öncesi sivilce çıkarırım göğsüm ağrır ama hamilelik ile aynıymış hep durumlar sizce göğüs ağrısı ve sivilce hamilelik belirtisi olabilir mi

Merhaba bende bu ay ovu test başlayacağım. Öneriniz var mi ?

Merhaba bende bu ay ovu test başlayacağım. Öneriniz var mi ?
Koyulasma başlayana kadar gunde 1 defa yaptim ben koyulasma baslayincada sabah aksam yapmak daha iyi oluyor ben bi keresinde tam pik noktasini boyle yakalamistim, sivi aldıktan sonra bi sure bisey içmemek gerekir 1 yada 2 saat ondan sonra testi yapmak daha iyi sonuc verir, genelde aynı saatlerde yapmaya ozen göstersen iyi olur ben daha cok aksam saatlerinde yapıyordum

Teşekkür ederim. Hangi testlerden almıştınız

Ovulasyon testleri kaç kere denedim hep yanlıs hep. 2 dir 21mm yumurtamı görmüyor silik cıkıyo test. Kocaman yumurta var .. gereksiz yere yumurtlamıyorum diye stres oluyorum en güzeli doktor takibi.
Canım çok şaşırdım ovulasyonun tutmamasına. Doktor ne dedi ? Çöpe atın bidaha kullanmayın mı dedi ?

Rica ederim, Once labquik kullaniyordum, sonra bir gebeningunlugunden (instagram) aldim bana biraz daha hassas gibi geldi
Bende oradan sipariş verdim. Hayırlısı ile sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah. Bana da dua eder misiniz malum hamilelerin duası kabul olur derler :)

Bende oradan sipariş verdim. Hayırlısı ile sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah. Bana da dua eder misiniz malum hamilelerin duası kabul olur derler :)
Amin saol insallah Rabbim sana ve tüm isteyenlere en kısa zamanda bebek nasip eder

Canım bi gebelik testi yap derim

canim valla ben resimlerini cekmedim benim de 12-13 koyu cikti degerlendirdik tam bir hafta sonra yine koyulasti 2-3 gün boyunca koyuydu sonra elimde test olmadigi icin devam yapamamistim yarin bat günüm adet olmassam insallah ertesi günü gebelik testi yapicam bende sasirmistim acaba neden iki kere 1 hafta arayla pik oldugunu belkide iki kere yumurtladik bilmiyorum hakkimizda hayirlisi senin bat nezaman

Konularımda var.. ben ovulasyonu takip ederek ilk ay (bebek planı yaptığımız) hamile kalmıştım. Teste gerek yok aslında. Kendinizi muayene ederek sonuca ulaşabilirsiniz. Akıntınız yoğun değilse parmağınızla biraz akıntı alıp yumurta akı gibi olan ve uzayan bir sıvı geliyorsa tam olarak ovülasyon dönemindesiniz.

İlk yumurtlamayq göre ayın 9 da adet olmam lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…