Gebeliğe Hazırlık ovulasyon ile hamile kalmaya calisanlar ve kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
testlerin markası nedir

Kuzum bu strip test birgebenin günlüğüne ait değil mi bende onu kullanıyorum da

Anladım umarım bu ay tutar hamiş kalırsınız inşallah

Testler yumurtabin boyutunu degil lh hormonunu baz alir. Yumurtayi buyuten estrojen. Çatlamasini saglayan lh. O yuzden pik oldugunda çatladigi gorulur. Buyuk ihtimal dogru gostermiş testleriniz. Ama yine de her gun test yapmak, sonra gebelik testleri yapmak. Bir ayi full stresle yaşamak hiç saglikli degil.

İşte yumurtam catlıcak boyuta gelmis ama catlayamamıs. Ben ovu testine devam etsem belki o yumurta büyücek kistlescek. Ben hala yumurtlama göremedim diye stres olcaktım bende niye olmuyor diye. ama doktor müdahelesi ile catlaması gereken boyutta catladı bunu anlatmak istedim aslında.

Merhaba kuzum evet 4 de kesmen lazım bende 2.30 3 e doğru yapıyorım hep sabah ilaçlarımı içiyorum kahvaltıdan sonra yani 11 de falan kesiyorum anca ilaçları içtiğim su geliyor en son iyice tutuyorum öyle bile geliyor sen merak etme yani her türlü gelir idrar

Evet en iyisi ultrason zaten. Ben catlamadan knce ve igneden somra ultrasonda takip ettiriyorum sonrasini da birakiyorum akişina. Stres bitiriyor insani

ebru ceylanın testi bu bende almıştım ama memnun kalmadım göstermyor gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…