Gebeliğe Hazırlık ovulasyon ile hamile kalmaya calisanlar ve kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

rabiasel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2016
568
301
33
merhaba kizlar ben en son 8 kasim da adet oldum 12-13. günler yumurtlama oldu ve degerlendirdik fakat elimde bir kac ovulasyon testi vardi ve 20. günden sonra tekrar koyu olmaya basladi 3 gün boyunca sonra testim olmadigi icin devam yapamadim adetime 7gün var daha sizce 1 hafta arayla neden iki kere pik olmus olabilir acaba iki keremi yumurtladim ? böyle birsey yasayan varmi

merhaba kizlar ben en son 8 kasim da adet oldum 12-13. günler yumurtlama oldu ve degerlendirdik fakat elimde bir kac ovulasyon testi vardi ve 20. günden sonra tekrar koyu olmaya basladi 3 gün boyunca sonra testim olmadigi icin devam yapamadim adetime 7gün var daha sizce 1 hafta arayla neden iki kere pik olmus olabilir acaba iki keremi yumurtladim ? böyle birsey yasayan varmi
Kac ay bunu denedim hep stres oldum mfk yöntemini deneyin bu ay olmazsa eğer ins en kısa zamanda saglikla bi bebeginiz olur

Eklentiler

• 30A16426-F8A0-4790-9121-544B20525FE8.jpeg
    30A16426-F8A0-4790-9121-544B20525FE8.jpeg
    120,6 KB · Görüntüleme: 190
Bende geçen ay ilk denememde hamile kaldım ama kimyasalla sonuçlandı bu ay tekrar başladım bugün 6 cı günüm daha silik sabırsız olmamamak gerek kızlar her kadında değişiyor yumurtlama günlerş bazen adete yakın bile yumurtlanıyor her gün aksatmadan aynı saatlerde sıvı alımına dikkat ederek yapılmalı

Ovulasyon testleri kaç kere denedim hep yanlıs hep. 2 dir 21mm yumurtamı görmüyor silik cıkıyo test. Kocaman yumurta var .. gereksiz yere yumurtlamıyorum diye stres oluyorum en güzeli doktor takibi.

Kızlar doktor takibi yaptırın kocaman yumurtayı görmüyor bu ovulasyon testleri. Hepsi yalan bunların boşa canınızı sıkmayın. Alt tarafı idrar tamlatılan bir testten çokta mucizeler beklememek lazım

Testinizin markası neydi ?
Laboquick marka ama marka cokta fark etmiyor acıkcası. Bu testlerin yanılma payı her zaman var. Haziran ayında da 21mm yumurtamı görememişti gene bu ayda göremedi. Daha da para harcamam bunlara valla. Bende 1 haftadır kendımı sıkıntıya sokıyorum ben niye yumurtlayamıyorum diye.. meğersem yumurtam büyümüş ama çatlayamamış. Doktor hemen çatlatma iğnesi ile müdahele etti şimdi kafam rahat

94B25ECB-35D1-45A7-9275-31BC57EA94E0.jpeg
Kızlar İki farklı marka test ile yapmış olduğum durumu paylaşıyorum. 28. Günde bir regl olurum ve genelde 13. Yada 14. Gün yumurtalama her ay düzenli olarak görüyorum iki test arasındaki farkı görün diye paylaşıyrm. Testle takip yapacaksanız cideen iyi bir test olmalı yoksa diğerleri cidden kafa karışıklığına neden oluyor

Evet 1 ayda 2 kere yumurtlama tabi ki olabilir...eğer sürekli ovulasyon iki çizgide koyu ise hamile de olabilirsin yumurtlama gününü takip etmen çok iyi

Bende geçen ay ilk denememde hamile kaldım ama kimyasalla sonuçlandı bu ay tekrar başladım bugün 6 cı günüm daha silik sabırsız olmamamak gerek kızlar her kadında değişiyor yumurtlama günlerş bazen adete yakın bile yumurtlanıyor her gün aksatmadan aynı saatlerde sıvı alımına dikkat ederek yapılmalı
Kızlar İki farklı marka test ile yapmış olduğum durumu paylaşıyorum. 28. Günde bir regl olurum ve genelde 13. Yada 14. Gün yumurtalama her ay düzenli olarak görüyorum iki test arasındaki farkı görün diye paylaşıyrm. Testle takip yapacaksanız cideen iyi bir test olmalı yoksa diğerleri cidden kafa karışıklığına neden oluyor
Selam kızlar
ilk defa dün ovülasyon testine başladım
işten eve gidince 18:00 de testimi yapıyorum , yapacağım yani
sıvı alımını 16:00 da mı kesmem lazım
bide saçma olacak ama sıvı alımını kesersem idrar nasıl gelecek :KK70: saçma bir soruysa kusura bakmayın cahillikten , buralarda yeniyim 2 ay oldu korunmayalı bakalım , bide ovülasyon deneyeyim dedim

X