- 12 Aralık 2020
- 2.017
- 1.076
- 83
- Konu Sahibi Minikfaremmm
Adete 7 gün var sabah erken gebelik testi yaptım negatif ovulasyon yaptım iki gün önceye göre koyulaşmış. gebelik olabilir mi ? ilerleyen günlerde cikar mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaptın mı gebeleik testi merak ettimResim ekleyemiyorum
Pkonuz olabilir. Yinede bir gebelik testi yapın ama gebelik olsa koyu silik koyu şekilde çıkmaz hep koyu olurduAdetim bittikten 3 gün sonra 21 aralık ovulasyon pik çıktı ondan sonra ki iki gün silik çıktı 24 aralıkta tekrar pik çıktı 25 aralıkta da pik çıkti t c den baya koyu hamilelik üstune adet görmüs olabilirmiyim lütfen cvp verin geçen ay da soğan küru yapmıştım
Ecet var sma 2 3 aydir ovulasyon killniyorum hic böyle olmamıştı bugün tekrar yaptim yine kopkoyu çıktiPkonuz olabilir. Yinede bir gebelik testi yapın ama gebelik olsa koyu silik koyu şekilde çıkmaz hep koyu olurdu
Pko sebeplidir lh dalgalanması oluyorEcet var sma 2 3 aydir ovulasyon killniyorum hic böyle olmamıştı bugün tekrar yaptim yine kopkoyu çıkti
Canım geçen ay bende yaptım koyu çıktı ama bu kadar koyu değildi bende gebelik olmadı maalesef inşallah sende vardır senin ki çok koyu çünküMerhaba kızlar . Reglime 4 gün var. Bel ağrım çok var 3-4 gündür. Elimde sadece ovülasyon testi var . Lh ı gösteren. Çoğu kişi adetine yakın bi zamanda bunu yaparak gebeliğini öğrendiğini ifade ediyor. Hadi dedim ben de yapayım. Saniyeler içinde çift koyu çizgi çıktı. Gebelik ihtimali var mıdır ? Görüşlerinizi alabilir miyim ? Aşağıya görselini koyuyorum
Evetttt pik yapmış gebelik ihtimali cooook yüksekMerhaba kızlar . Reglime 4 gün var. Bel ağrım çok var 3-4 gündür. Elimde sadece ovülasyon testi var . Lh ı gösteren. Çoğu kişi adetine yakın bi zamanda bunu yaparak gebeliğini öğrendiğini ifade ediyor. Hadi dedim ben de yapayım. Saniyeler içinde çift koyu çizgi çıktı. Gebelik ihtimali var mıdır ? Görüşlerinizi alabilir miyim ? Aşağıya görselini koyuyorum
Yumurtlama hangi gündü belirti var mıMerhaba kızlar . Reglime 4 gün var. Bel ağrım çok var 3-4 gündür. Elimde sadece ovülasyon testi var . Lh ı gösteren. Çoğu kişi adetine yakın bi zamanda bunu yaparak gebeliğini öğrendiğini ifade ediyor. Hadi dedim ben de yapayım. Saniyeler içinde çift koyu çizgi çıktı. Gebelik ihtimali var mıdır ? Görüşlerinizi alabilir miyim ? Aşağıya görselini koyuyorum
İnşallah güzel yürekli arkadaşım. 4 senedir istiyoruz. Olmadı. Bel ağrım erken başladığı için deneyim dedim. Keşke gebelik oluşsa.. Bi kaç güne belli olur heraldeCanım geçen ay bende yaptım koyu çıktı ama bu kadar koyu değildi bende gebelik olmadı maalesef inşallah sende vardır senin ki çok koyu çünkü
İnşallahEvetttt pik yapmış gebelik ihtimali cooook yüksek
Yumurta takibi yapmadım ama o günleri değerlendirdik düzenli olarak. Yumurta takibi yapmak da beni germeye başladı. O yüzden oluruna bıraktık bir süreYumurtlama hangi gündü belirti var mı
Yarın imkanın olursa bi test al bence çünkü ben forumda da gezdiğim konulara Atılan fotoğraflara göre kıyaslamak gerekirse senin ovulasyon baya koyu İnşallah hamişsindir sen uzun zamandır istiyormuşsun rabbim benden önce sana versin inşallah ben daha yeniyim 3 ay oldu deniyorumİnşallah güzel yürekli arkadaşım. 4 senedir istiyoruz. Olmadı. Bel ağrım erken başladığı için deneyim dedim. Keşke gebelik oluşsa.. Bi kaç güne belli olur heralde
Güzel düşünceli arkadaşım , çok teşekkür ediyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Bu öyle bir durumki elinden bir şey gelmiyor. Yokun ötesi olmuyor. Allah aratmadan versin derlerdi hep , pek aldırış etmezdim taa ki başıma gelene kadar. Şimdi o kadar iyi anlıyorum ki o cümleyi.Yarın imkanın olursa bi test al bence çünkü ben forumda da gezdiğim konulara Atılan fotoğraflara göre kıyaslamak gerekirse senin ovulasyon baya koyu İnşallah hamişsindir sen uzun zamandır istiyormuşsun rabbim benden önce sana versin inşallah ben daha yeniyim 3 ay oldu deniyorum![]()