• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon ile gebelik (resimli)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Minikfaremmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2020
2.017
1.076
83
Adete 7 gün var sabah erken gebelik testi yaptım negatif ovulasyon yaptım iki gün önceye göre koyulaşmış. gebelik olabilir mi ? ilerleyen günlerde cikar mı

Adetim bittikten 3 gün sonra 21 aralık ovulasyon pik çıktı ondan sonra ki iki gün silik çıktı 24 aralıkta tekrar pik çıktı 25 aralıkta da pik çıkti t c den baya koyu hamilelik üstune adet görmüs olabilirmiyim lütfen cvp verin geçen ay da soğan küru yapmıştım

Adetim bittikten 3 gün sonra 21 aralık ovulasyon pik çıktı ondan sonra ki iki gün silik çıktı 24 aralıkta tekrar pik çıktı 25 aralıkta da pik çıkti t c den baya koyu hamilelik üstune adet görmüs olabilirmiyim lütfen cvp verin geçen ay da soğan küru yapmıştım
Pkonuz olabilir. Yinede bir gebelik testi yapın ama gebelik olsa koyu silik koyu şekilde çıkmaz hep koyu olurdu

Kızlar konu aktif mi bilmiyorum ama yine de yazmak istedim bende pko yok 2 gün sonra adet günüm ama Bugün ovulasyon testim koyu çıktı normalden fazla bir ağrım var ben adet ağrısı olarak düşünüyorum yakındır diye ama ovulasyon ile gebelik öğrenen var mı gebelik testi için erken mi henüz ?

Merhaba kızlar . Reglime 4 gün var. Bel ağrım çok var 3-4 gündür. Elimde sadece ovülasyon testi var . Lh ı gösteren. Çoğu kişi adetine yakın bi zamanda bunu yaparak gebeliğini öğrendiğini ifade ediyor. Hadi dedim ben de yapayım. Saniyeler içinde çift koyu çizgi çıktı. Gebelik ihtimali var mıdır ? Görüşlerinizi alabilir miyim ? Aşağıya görselini koyuyorum

Eklentiler

• 9A282237-F0DC-40C9-8B07-38F70B552D45.webp
    9A282237-F0DC-40C9-8B07-38F70B552D45.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 42
Merhaba kızlar . Reglime 4 gün var. Bel ağrım çok var 3-4 gündür. Elimde sadece ovülasyon testi var . Lh ı gösteren. Çoğu kişi adetine yakın bi zamanda bunu yaparak gebeliğini öğrendiğini ifade ediyor. Hadi dedim ben de yapayım. Saniyeler içinde çift koyu çizgi çıktı. Gebelik ihtimali var mıdır ? Görüşlerinizi alabilir miyim ? Aşağıya görselini koyuyorum
Canım geçen ay bende yaptım koyu çıktı ama bu kadar koyu değildi bende gebelik olmadı maalesef inşallah sende vardır senin ki çok koyu çünkü

Evetttt pik yapmış gebelik ihtimali cooook yüksek

Yumurtlama hangi gündü belirti var mı

Canım geçen ay bende yaptım koyu çıktı ama bu kadar koyu değildi bende gebelik olmadı maalesef inşallah sende vardır senin ki çok koyu çünkü
İnşallah güzel yürekli arkadaşım. 4 senedir istiyoruz. Olmadı. Bel ağrım erken başladığı için deneyim dedim. Keşke gebelik oluşsa.. Bi kaç güne belli olur heralde

Evetttt pik yapmış gebelik ihtimali cooook yüksek
İnşallah 🙏 Keşke gebelikle doğrulansa. Kimisi sadece LH değerini ölçüyor bu ovülasyon kitleri ile gebelik anlaşılmaz diyor kimisi de ben böyle öğrendim gebeliğimi diyor . Hangisi doğru araftayım. 4 sene boyunca 1 ameliyat geçirdim. 2 defa aşılama yaptırdım. Aşılamanın biri tuttu diğeri tutmadı. Sonra oluruna bıraktık. Çok yoruldum artık. Tüp bebek sürecine başlayacağız ama henüz hazır değilim. Keşke gebe olsam o süreci yaşamadan

İnşallah güzel yürekli arkadaşım. 4 senedir istiyoruz. Olmadı. Bel ağrım erken başladığı için deneyim dedim. Keşke gebelik oluşsa.. Bi kaç güne belli olur heralde
Yarın imkanın olursa bi test al bence çünkü ben forumda da gezdiğim konulara Atılan fotoğraflara göre kıyaslamak gerekirse senin ovulasyon baya koyu İnşallah hamişsindir sen uzun zamandır istiyormuşsun rabbim benden önce sana versin inşallah ben daha yeniyim 3 ay oldu deniyorum ☺️❤️

Yarın imkanın olursa bi test al bence çünkü ben forumda da gezdiğim konulara Atılan fotoğraflara göre kıyaslamak gerekirse senin ovulasyon baya koyu İnşallah hamişsindir sen uzun zamandır istiyormuşsun rabbim benden önce sana versin inşallah ben daha yeniyim 3 ay oldu deniyorum ☺️❤️
Güzel düşünceli arkadaşım , çok teşekkür ediyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Bu öyle bir durumki elinden bir şey gelmiyor. Yokun ötesi olmuyor. Allah aratmadan versin derlerdi hep , pek aldırış etmezdim taa ki başıma gelene kadar. Şimdi o kadar iyi anlıyorum ki o cümleyi.

Back
X