• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon ile gebelik öğrenme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mutluuugizz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2020
580
532
18
Merhaba arkadaşlar.
Hamilelik ihtimalim düşükte olsa Allah tan Ümit kesmeyince adet öncesi böyle triplere giriyorum. Ovulasyon takibi yapıyorum ve yumurtlamayı görüp değerlendirdik.Kendi çapımda umutlanacak şeyler arıyorum. Ama gebelik testi yapıp negatif sonucunu öğrenmeyede çok korkuyorum 🤭 daha önceki aylarda regl öncesi denerdim bu kadar koyu çıkmazdı. Heyecanlanmadımda değil yani. Böyle olupta hamile veya adet olan var mı ? Çok teşekkürler cevaplarınız için ❤️
Adetime yaklaşık 4 gün varken
5155C010-0622-49F2-918E-863AECE4DDD8.jpeg

buda bugün ve adete 3 gün varken
3AD8F938-AF69-4AED-9708-B522434B87E2.jpeg

Merhaba arkadaşlar.
Hamilelik ihtimalim düşükte olsa Allah tan Ümit kesmeyince adet öncesi böyle triplere giriyorum. Ovulasyon takibi yapıyorum ve yumurtlamayı görüp değerlendirdik.Kendi çapımda umutlanacak şeyler arıyorum. Ama gebelik testi yapıp negatif sonucunu öğrenmeyede çok korkuyorum 🤭 daha önceki aylarda regl öncesi denerdim bu kadar koyu çıkmazdı. Heyecanlanmadımda değil yani. Böyle olupta hamile veya adet olan var mı ? Çok teşekkürler cevaplarınız için ❤️
Eki Görüntüle 2745392

Eki Görüntüle 2745394

baya koyu çıkmış canım inşallah vardır. 🤲🏻 Adet gününde gebelik testi yap 😍

Canım merhaba bende foruma göz atıyordum da senin yazın gözüme ilişti baktım tarih de tutuyor sorayım dedim var mı gecikmen ☺️

Merhaba arkadaşlar.
Eki Görüntüle 2745392

Eki Görüntüle 2745394
ben canım ovülasyn testim koyu çıktı hemen normal test yaptım hayalet çizgi çıktı ertesi gün erken gebelik testi yaptım koyu çizgi gördüm ve kan verdim değeirm 205 ben hamileliğimi ovülasyonla öğrendim yani

ben canım ovülasyn testim koyu çıktı hemen normal test yaptım hayalet çizgi çıktı ertesi gün erken gebelik testi yaptım koyu çizgi gördüm ve kan verdim değeirm 205 ben hamileliğimi ovülasyonla öğrendim yani
Canım merhaba bende şuan aynı durumdayım iki gündür silikleşmeyen ovülasyon testi yapıyorum sence varmıdır bakarmısın rica etsem 🙏 en baştaki dün diğer ikisi bugün sabah ve gece kapak tarafı t çizgisi oluyor🙏

Eklentiler

• IMG_20210101_233200.jpg
    IMG_20210101_233200.jpg
    36,7 KB · Görüntüleme: 91
  • IMG_20210102_172141.jpg
    IMG_20210102_172141.jpg
    209,2 KB · Görüntüleme: 96
  • IMG_20210103_013332.jpg
    IMG_20210103_013332.jpg
    138,9 KB · Görüntüleme: 99
Canım merhaba bende şuan aynı durumdayım iki gündür silikleşmeyen ovülasyon testi yapıyorum sence varmıdır bakarmısın rica etsem 🙏 en baştaki dün diğer ikisi bugün sabah ve gece kapak tarafı t çizgisi oluyor🙏
Canım ben bilmiyorum çünkü ben adet oldum

Canım t çizgisi mavi taraf dimi eger öyleyse allahın izniyle hamilesin yada tekrar yumurtlıyorsun :) bende bu şekilde ögrendim hamileligimi

Canım t çizgisi mavi taraf dimi eger öyleyse allahın izniyle hamilesin yada tekrar yumurtlıyorsun :) bende bu şekilde ögrendim hamileligimi
Ayy ağzından bal damlıyor canım benim 😂🥰 evet mavi taraf napcağımı şaşırdım şuanda reglime 1 hafta kaldı bakalım Allahım inşallah busefer boş çevirmez beni ❤️

Back