• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon ile gebelik öğrenme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanimlar merhaba bir soru sorabilir miyim ben 2 aydır ovulasyon ile takip yapıyorum bu ay biraz farklı ağırlarım oldu bacak ağrım kasık ağrım gibi pazar günü adet olacağım tam adet olcak gibi ağrım var ama Bugün biraz şüphelendim ve evde olan ovulasyon testimi yaptım sabah ilk idrar ile yaptım doğru mu bilmiyorum resimdeki gibi çıktı sizce normal mi pko yok bende yani yumurtlama gözükecek yoksa adette aynı gebelik gibi hormanları mı etkiliyor gebelik testini adet gecikmesinden önce yapıp hüsran yaşamak istemiyorum sizce böyle çıkması normal mi ?

Eklentiler

• BB5FC43C-F181-44E6-BC64-517ACDD91BD1.jpeg
    BB5FC43C-F181-44E6-BC64-517ACDD91BD1.jpeg
    102,5 KB · Görüntüleme: 61
Hanimlar merhaba bir soru sorabilir miyim ben 2 aydır ovulasyon ile takip yapıyorum bu ay biraz farklı ağırlarım oldu bacak ağrım kasık ağrım gibi pazar günü adet olacağım tam adet olcak gibi ağrım var ama Bugün biraz şüphelendim ve evde olan ovulasyon testimi yaptım sabah ilk idrar ile yaptım doğru mu bilmiyorum resimdeki gibi çıktı sizce normal mi pko yok bende yani yumurtlama gözükecek yoksa adette aynı gebelik gibi hormanları mı etkiliyor gebelik testini adet gecikmesinden önce yapıp hüsran yaşamak istemiyorum sizce böyle çıkması normal mi ?
Kuzum bir gebelik yap istersen

Ya cesaret ediyorum evde testim de var ama aynı adet olcak gibi ağrım var pazar günü olmazsam yapmak daha iyi olmaz mı acaba :/ meraklandım şimdi de
Bende öyle düşündüm ama insan dayanamıyor daha sağlıklı olur ama sen bilirsin kuzum hayırlısı olsun 🙏❤️

Çok agrım vardi catlatma ignesi kullanmıştım bat 7 gün varerken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı inanamadim

Back