Ovulasyon ile gebelik anlaşılır mı bı yardımcı olur musunuz lütfen?

Karlice

❄️Bir kış mektubu tadındayım bugün..❄️
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2019
443
122
103
31
Merhabalar arkadaşlar gecikmemin 14 ün de lekelenme oldu kasık ağrısı felan bugün 17 gün belim ağrıyor çok gogsum felan geçmedi dha iki gündür üst üste ovulasyon tık çıkıyor gebelikte yaptım silik gibimi çıktı bnami öyle geliyor alttaki gebelik testi

Eklentiler

• IMG_20200126_111902.jpg
    46 KB · Görüntüleme: 69
Silik cizgi gordum sanki

Bende gördüm silik çizgi

Silik cizgi gordum sanki
Evet silik 14 ünde yerleşme olduysa şuan 3 gün oldu aslında erken sayılır ama adetim çok geçti geç döllenme olabilir diye düşünüyorum ins vardir

Evet silik 14 ünde yerleşme olduysa şuan 3 gün oldu aslında erken sayılır ama adetim çok geçti geç döllenme olabilir diye düşünüyorum ins vardir
Kan ver canim net belli olur ozaman

Bende çok merak ediyorum günüm geçti ovulasyon ve gebelik böyle cikiyo en son çarşamba kanda 2.0 çıkmıştı inşaallah senin de vardır çizgiyi gördüm sizde

Eklentiler

• 1580032164627876586541.jpg
    30,5 KB · Görüntüleme: 50
Bende çok merak ediyorum günüm geçti ovulasyon ve gebelik böyle cikiyo en son çarşamba kanda 2.0 çıkmıştı inşaallah senin de vardır çizgiyi gördüm sizde
Evet silik sanki telefonda net çıkmıyor zaten ben normalde olmadığında da çok yaptım bembeyaz çıkıyor normalde 10 dk dan sonra sonuç geçersiz diyor ama 1 gün geçse bile değişmiyor zaten hafif silikse zaten birşeyler vardır ins Allah'a herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…