Çok teşekkür ederimMerhaba sende eğer polikistik Over varsa iki kez yumurtlama olmuş olabilir veyatta bu sendromda hormon yüksekliği yüzünden sürekli pozitif görme ihtimali oluyor yadaaaa hamilesinçünkü böyle hamileliğini öğrenen kadın çok bende bilmiyordum ama öğrenenler var HCG de artış olunca böyle de öğreniliyormuş.. kaset gebelik testi de yapın derim ben biraz tuttuğunuz idrarla çıkabilir varsa tabi .. adetiniz geçti mi acaba?
Anladım canım rica ederim bende varda pko ondan öyle yazdım bildiğimden ama 6 gün varsa ya takip etmeye devam et yada adeti bekle bakalım nolcak çok merak ettim gerçekten bu işler. Hiç belli olmuyorÇok teşekkür ederimpcos yok bende her hangi bir sorunumuz da yok eşimde de bende de. Henüz adetime 6 gün var hamilelik testi için erken olduğundan yapmadım ama iki gündür oluşan koyuluk düşündürdü sebebini
İnşallah güzel bir sonuç alırım isteyen herkese hayırlı bebişler versin AllahAnladım canım rica ederim bende varda pko ondan öyle yazdım bildiğimden ama 6 gün varsa ya takip etmeye devam et yada adeti bekle bakalım nolcak çok merak ettim gerçekten bu işler. Hiç belli olmuyor
İnşallah canım gelişme olursa sende istersen , paylaşırsan mutlu olurumİnşallah güzel bir sonuç alırım isteyen herkese hayırlı bebişler versin Allah
Tabi ki 6 gün sonra haber veririmİnşallah canım gelişme olursa sende istersen , paylaşırsan mutlu olurum
Hadi inşallahTabi ki 6 gün sonra haber veririm
Evet Canım t c den daha koyuMerhaba benim ovulasyon pik olmuşmu bakarmisiniz lutfen
TeşekkurlerrEvet Canım t c den daha koyu
Merhana ne oldu sonucinuzHadi inşallah
Bugün gecikmede dördüncü güne giriyorum henüz adet olmadım ama testte de negatif çıktıMerhana ne oldu sonucinuz
Merhana ne oldu sonucin
Merhaba ben tedaviye ara verdim adetimi bekliyorum şuanMerhana ne oldu sonucinuz
Erken gebelik testi miydi acaba son durumunuz nedirBugün gecikmede dördüncü güne giriyorum henüz adet olmadım ama testte de negatif çıktı
İkisini de yaptım hem erken hem kaset doktora gittim kan testleri yaptırdım ultrason ile baktılar hiç bir sorun yok ama hala daha adet olmadım geç döllenme mi acaba diye beklemedeyimErken gebelik testi miydi acaba son durumunuz nedir
Merhaba benzer durumu bende yaşıyorum. Regl bitikten sonra 16. Gün pozitif gördüm 6 gün sürdü 22. Gün negatife döndü sonra 23. Gün tekrar pozitif 24. Gün negatif oldu. Regl olmama 4 gün var test yapmayı bıraktım dengem bozuldu çünkü bu arada bende pcos yok. Hatta bebek düşünene kadar 28 günde bir regl olurdum. 3 aydır günlerimde değişiyor. 33 gün -24 gün gibi…Tabi ki 6 gün sonra haber veririm
Merhaba adetim gecikti normalde döndüm 29-30 gün olurdu şuan 38. Güne girdim ama kanda pozitif henüz görmedim gebelik için geç döllenme olma ihtimaline karşı beklemedeyim şuan bende her hangi bir sorun kist rahatsızlık yok kontroller de yapıldıMerhaba benzer durumu bende yaşıyorum. Regl bitikten sonra 16. Gün pozitif gördüm 6 gün sürdü 22. Gün negatife döndü sonra 23. Gün tekrar pozitif 24. Gün negatif oldu. Regl olmama 4 gün var test yapmayı bıraktım dengem bozuldu çünkü bu arada bende pcos yok. Hatta bebek düşünene kadar 28 günde bir regl olurdum. 3 aydır günlerimde değişiyor. 33 gün -24 gün gibi…
Sizin son durumunuz nedir merak et
Anladım hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırızMerhaba adetim gecikti normalde döndüm 29-30 gün olurdu şuan 38. Güne girdim ama kanda pozitif henüz görmedim gebelik için geç döllenme olma ihtimaline karşı beklemedeyim şuan bende her hangi bir sorun kist rahatsızlık yok kontroller de yapıldı
İnşallah tatlım isteyen herkese nasip olsunAnladım hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırız