2.kez yumurtlamış olabilirsiniz yarında tekrar test yapın eğer hălă pik ise bi gebelik testi yap bakalımKızlar benim sat 6 ağustos 27 günde bir regl olurum şükür hiç şaşmaz. Bu ay hesaplarıma göre17-18 ağustos gibi yumurtlama, 1 eylül regl günümdü. Biz de 15,17,20 ağustos günlerini değerlendirdik. Aşırı kasık ağrısı bel ağrısı (bacağa vuran) şikayetlerim oldu ve yumurtlama dönemimdeyim şu an galiba dedim 22 ağustosta ovü testi yaptım kopkoyu çıktı 2 dk içinde. Ve o gün de değerlendirdik. Bugün tekrar baktığımda yine koyu çizgi çıktı. Bu yumurtlama kaç gün sürüyor sorduğum herkes 24 saatte çatlar silikleşmeye başlar yazmış normalde reglime 9 gün kaldı. Neden silikleşmiyor acaba yaşayan var mı? Lütfen bilgi..
İşte buna geç döllenme deniyor17’si uygulamadan bakmıştım ovü yapmamıştım. O yüzden ona cok güvenemiyorum ama çok geç yumurtlamış oluyorum o zaman hiç şaşmazdı adetim. Kafam karıştı
İşte buna geç döllenme deniyor17’si uygulamadan bakmıştım ovü yapmamıştım. O yüzden ona cok güvenemiyorum ama çok geç yumurtlamış oluyorum o zaman hiç şaşmazdı adetim. Kafam karıştı
Dünü değerlendirdim 1 buçuk yıllık evliyim hep 27’de bir olurdum bu ay sarkacak o zaman öyle mi :/İşte buna geç döllenme deniyorçünkü yumurta geç çatllıyor geç çatladığı için geç dölleniyor siz değerlendirin bugünleri
Hı hı inşallah hamişlikyten +8 ay sarkarDünü değerlendirdim 1 buçuk yıllık evliyim hep 27’de bir olurdum bu ay sarkacak o zaman öyle mi :/
Sizce pik mi2.kez yumurtlamış olabilirsiniz yarında tekrar test yapın eğer hălă pik ise bi gebelik testi yap bakalım
Evvettt pikk değerlendir bugünü yarını inşallah tutar kuzum Allah gönlüne göre versinSizce pik mi
Eki Görüntüle 3480593
Ay amin inşallah hepimizin kucağı dolar teşekkür ederimEvvettt pikk değerlendir bugünü yarını inşallah tutar kuzum Allah gönlüne göre versin
Aminn Ama testi yapmaya devam et kuzum çizgi silikleşene kadarAy amin inşallah hepimizin kucağı dolar teşekkür ederim
Yok yok yapcam dünü değerlendirdim bugunu degerlendirirz yarını pek emin değilimAminn Ama testi yapmaya devam et kuzum çizgi silikleşene kadar
Yarınıda değerlendirmen lazım amaaaYok yok yapcam dünü değerlendirdim bugunu degerlendirirz yarını pek emin değilimama iyice siliklesinceye kadar yapicam
Eşim tövbe 3 gün üst üste yapamıyor yorgun oluyor malasef yaYarınıda değerlendirmen lazım amaaa
Hoydaaa benim kocam da boş salmıyo sabah uyandığında versem yok demez fkskakEşim tövbe 3 gün üst üste yapamıyor yorgun oluyor malasef ya
Ay keşke benimkide öyle olsa bazen yaslandin herhalde diyorum sujdhdjdjsHoydaaa benim kocam da boş salmıyo sabah uyandığında versem yok demez fkskak
Kız tövbe de hergün sabah akşaö pektaminli süt içir ozaman görürüm seniAy keşke benimkide öyle olsa bazen yaslandin herhalde diyorum sujdhdjdjs
Ay nerden alabilirim bunu markası falan ne acaba onun yüzünden çok yumurtlama gunu kaçırdım yaKız tövbe de hergün sabah akşaö pektaminli süt içir ozaman görürüm senikocam bunu içtiğinden beri fil gibi