Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon hesaplama?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Karlice

❄️Bir kış mektubu tadındayım bugün..❄️
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2019
443
122
103
31
Merhaba arkadaşlar ben bebek düşünüyorum ve esimde de ben de de sorun olmadığı söylendi tiroidim yavaş çalışıyor şuan normal ilaçlarını aksatmiyrm 2.15 en son sonuç fakat en son muayene de polikistik over var gibi dedi umutsuzluğa düşmek istemiyorum dert varsa dermanda vardır araştırdım soğan kurune başladım bugün gebeliğe engel değil fakat yumurtlama günü tam bilinmediğinden olmayabiliryormus kullananlar bilgi verebilirmi hangi marka ne tür bir test yapmalıyım bir çok çeşidi var digital şerit felan

Merhaba bende ovü testleriyle yumurtlama günümü takip ediyorum hatta bugün yumurtlama günüm en doğru sonuçu çubuk testler veriyor kaset tipleri yanıltır her zaman

Merhaba bende ovü testleriyle yumurtlama günümü takip ediyorum hatta bugün yumurtlama günüm en doğru sonuçu çubuk testler veriyor kaset tipleri yanıltır her zaman

Çubuk olanlar her eczanede bulunabilir mi acaba? Ov. Testi isteyince direk kaset olanlardan veriyorlar, benim hiç aklıma gelmedi onu sormak. Bide maliyet açısından daha mı uygunlar acaba

Çubuk olanlar her eczanede bulunabilir mi acaba? Ov. Testi isteyince direk kaset olanlardan veriyorlar, benim hiç aklıma gelmedi onu sormak. Bide maliyet açısından daha mı uygunlar acaba
Eczanelerde vardır mutlaka maliyetini bilemiyırum açıkcası ben türkiye de yaşamıyorum ama çok fazla fark olcağını da düşünmüyorum

Cubuk olanlar her yerde yok nereden temin edebilirim eczanede hep kaset 5 li felan 34 küsür fiyatıda fazla

Regl takvimi diye bir program var ovulasyonu renkli işaretle gösteriyor indirin bu program yarayışlı bence fotografı eklyorum

Eklentiler

• 16CDEF63-0C5B-40E2-BAAC-871FC0384FFA.jpeg
    111,8 KB · Görüntüleme: 15

Regl takvimi diye bir program var ovulasyonu renkli işaretle gösteriyor indirin bu program yarayışlı bence fotografı eklyorum
Bu programlardan bende de yüklü ama doğru zamanı göstermiyolar ki zaten her ay yumurtlama günleri farklı olur bazı aylar yumurtlama bile olmaz bu uygulamalara göre ilerlemek çok da doğru sayılmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…