Gebeliğe Hazırlık 20 GÜN OVULASYONDA YUMURTALAMA GÖREMEMEK ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canim benim, bu ay kaçmış olsa bile sonraki zamanlarda gorene kadar devam et sen, birde ters yüz üstü pozisyon var onunla da baya hamile kalan var, dedigim sayfayi incele baya sey öğreniyor insan. İnsallah guzel haberi verirsin en yakin zamanda, sevgiler🍀💘
Sen bu ay yumurtlamayı gördün mü canım

Oraya baktım baya bir gönderiyi de okudum ana insan kendini düşününce umutsuzluğa kapılıyor. Bende pco var yani düşünüyorum belki de aylarca yumurtlama olmayacak diye düşünüyorum sinirlerim bozuluyor 😅
Bende de pcos var, 3 ay İnofolic kullandim olmadi simdi cyclo progynova adet düzenleyici ilac verdi bakalim ona devam ediyorum suan, ben bir ay yumurtlanmyorum dedim ya temmuzun 15 i gibi yumurtlama gorcem daha var yani😃 umutsuz olma kendini tani bil yeter, ben anca çözdüm kendimi, yillarca pcos pcos bebegin olmaz hamile kalamazsin diye diye bütün moralimi mahvetti doktorlar. Simdi hicbiri umrumda degil.

Merhaba Kızlar;

Bileniniz var dır mutlaka diye umud ediyorum. 1 yıldır evliyim ilk 1 ay dan sonra çocuk düşünüyoruz ama henüz +(pozitif ) sonuç alamadık , en son 1 ay önce yumurtalama ovilasyon testi ile tanıştım ve hemen adetim bitti ve başladım 20 gün boyunca devam ettim fakat heep sonuç tek çizgi (negatif) kadınlarda yumurtalamama oluyor mu oluyor ise tedavisi var mı ? çocuk oluşumuna engel mi ??
şuan ise adet oldum olmadım gibi bişey kan gelmiyor ama çok afedersiniz iç çamaşırda damar şeklinde akıntı gibi lekeler geliyor ve 7 gün sürüyor bu adete benzer şey daha önce 3 4 defa oldu ...
1 .5 ay önce doktor gittim ve 4-5 cm büyüklüğünde basit over kisti olduğunu söyledi herhangi bir tedavi ilaç vermedi şuan kafayı yememe az kaldı koronadan doktora da gidemiyorum ne yapmalıyım başına bu ve benzeri şeyler gelen varsa lütfen cvp yazabilir mi ....!
Bende pko yok ama geç yumurtlama görüyorum bazen 22 bazen 25 olabilir

Bende de pcos var, 3 ay İnofolic kullandim olmadi simdi cyclo progynova adet düzenleyici ilac verdi bakalim ona devam ediyorum suan, ben bir ay yumurtlanmyorum dedim ya temmuzun 15 i gibi yumurtlama gorcem daha var yani😃 umutsuz olma kendini tani bil yeter, ben anca çözdüm kendimi, yillarca pcos pcos bebegin olmaz hamile kalamazsin diye diye bütün moralimi mahvetti doktorlar. Simdi hicbiri umrumda degil.
Ya çok iyi 😄 ben de kendimi öğreneceğim 👍🏻 Bekliyorum bakalım ne olacak, çok teşekkür ederim kuşum 🌸

Merhabalar, bende ovulasyon testi ile takip ediyorum yumurtlamami ve iyiki etmişim diyorum. Bende adet düzensizliği var, 50 55 gunde bir oldugum bile oluyordu. Yani nerdeyse iki ay. 6 aydir takip ediyorum ilk yumurtlama 24. Gunde ikincisi 47. Günde simdide 52. Günde gördüm. Yani demem o ki yilmadan devam et adet olana kadar. Ben bir ay hic yumurtlamiyorum mesela, benim vucudum da boyle işliyor 🤷 kendi vücudunu cozmeye bak, herkes bir değil. Her ay yumurtlama olacak diye birşey yok. Ha ayda iki kerede yumurtlama olabilir hepsi doğal normal şeyler. Sen stresten uzak dur, kendini boşuna yorma teste devam et bi yere not al mutlaka günleri ve butun hormon testlerini değerlerine baktır kan ver mutlaka adet oldugunda 3./5. Gun. İnşallah güzel haberinizi bir an once alirsiniz🍀 rabbim aratmasin
KULLANDIĞIN OVÜLASYON TESTİNİN ADI NE ? BENİM KULLANDIĞIMI EKLEDİM ?

Eklentiler

• ebc18e5d-fcbe-4405-bf9a-0f76459f2e28.jpg
    ebc18e5d-fcbe-4405-bf9a-0f76459f2e28.jpg
    189,2 KB · Görüntüleme: 19
Gunde kac tane test yapiyorsunuz arkadaslar, eger hergun ayni saatte tek bi tane test yapiyorsaniz kacirma ihtimaliniz yuksek.ozellikle catlamasi kisa surenler icin. En azindan gunde 2 yada 3 tane yaoin. Benim catlama en fazla 5 saat suruyor. 1 sabah silik.oglen pik. Aksama catlamis oluyor. Tek test yapio bunu yakalamak imkansiz

Gunde kac tane test yapiyorsunuz arkadaslar, eger hergun ayni saatte tek bi tane test yapiyorsaniz kacirma ihtimaliniz yuksek.ozellikle catlamasi kisa surenler icin. En azindan gunde 2 yada 3 tane yaoin. Benim catlama en fazla 5 saat suruyor. 1 sabah silik.oglen pik. Aksama catlamis oluyor. Tek test yapio bunu yakalamak imkansiz
günde 1 kez yapıyorum çalıştığım içinde bazen saatler birbirini tutmuyor sabah 10 bazen öğlenden sonra 15:00 bazen akşam 8 veya 10 gibi dengesiz yaptığım için mi olmuyor acaba ?

günde 1 kez yapıyorum çalıştığım içinde bazen saatler birbirini tutmuyor sabah 10 bazen öğlenden sonra 15:00 bazen akşam 8 veya 10 gibi dengesiz yaptığım için mi olmuyor acaba ?
Günde 2 yada 3 test yaparsan yakalarsın canım,

Siz bu sekilde mi hamile kaldiniz peki?

Yani gunde birkac kez test yaparak oyle mi, nelere dikkat ettiniz bahseder misiniz yumrutlama ve catlama görünce
Sabah kalkip wc gittim. Sadece yarim bardak su icip 3 saat sonra test yaptim. Her testten sonra sadece yarim bardak su ictim. Baska sivi almadim. Test pikken iliski oldu. Bi de ertesi gun. Catlamayi beklemedim cunku cok kisa sürüyor benim

Sabah kalkip wc gittim. Sadece yarim bardak su icip 3 saat sonra test yaptim. Her testten sonra sadece yarim bardak su ictim. Baska sivi almadim. Test pikken iliski oldu. Bi de ertesi gun. Catlamayi beklemedim cunku cok kisa sürüyor benim
Gun icinde birden cok test yapmanin anlami nedir peki tam olarak, eşim surekli evde değil çünkü 🙄

Back