- 6 Mayıs 2017
- 154
- 50
- 28
- Konu Sahibi kadinlarkadinlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gerçekten miiiii?Canim sen hamile olabilirsin
Lutfen yanlis bilgi verip kimseyi umutlandirmayin silik cizgi zaten hep cikar hamilelikte onemli olan kopkoyu olmasi ben de yaptim burda okadar yapan var silik cizgi hamileligi gostermio ha yanilma olabilir ben yuzde yuz hamilesin veya degilsin demem ama bu test cikmasi gibi cikmis hamilesin diyebilmek icin koyu olmasi lazimdiCunki ovilasyon testleri gebelik varsa silikte olsa cizgi cikabilirmis bu arada 17 nisan miydi yumurtlama tarihin orada 2 cizgide koyu cikmis yada herhangi bir ilac kullandinmi tatlim
en son yaptığımı çekemedim bugün 22. gün eşit olmasa da yine koyu ikinci çizgi.Neresi koyu ya siliklesmis ztn silik cikar hep bende ovulasyon testiyle ogrendim ama bukadar silik degil bildigin ayni renk olmasi lazim koyuluk yok en son yaptığında
İnşallah canım Allah aratmasın. 3 gün kaldı bata.Bak ona bise demem adetine daha varmis sen duzenli yap biKacgun daha bende 4 gun once yaptim adetten bildigin kopkoyu cikti giderek koyulaşıyorsa hamilesindir ama bu cikan en sonuca gore degilsin ha moral bozmaya gerek yok cunku adetine daha var sen bi iki gun kala tekrar yap bence ins vardir
Anladim cnm bende aynisini diyorum kopkoyu cikip hamile olmayanda var silik cikip hamile olanda ama bunlar cok az sayida umutlanmakta kotu bende bikAcdefa umutlandim bilmedigim icin silik cikinca sonra daha cok uzuldum ondn oyle dedim sende haklisin tTatlim ben kesinsin demedim istersen don oku olabilirsin hamile dedim bu sekilde ogrenenlerde varmis cunki topiklerde okudum arkadas sormus hatta o yuzden son adet tarihini sordum bence sen yanlis anladin kimseye kesin konusmamiz mumkun degil kanda beta hcg yapmadan sonucta hepimiz hamile kalmak icin ugrasiyoruz
Sende haklisin canim benimde gecen ay tutmadi cok husran oluyo bole olunca hep kotusunu dusunuyoruz o testlere var gibi bakip olmadigini gorunce nasil aci cekiliyor o yuzden anliyorum senideAnladim cnm bende aynisini diyorum kopkoyu cikip hamile olmayanda var silik cikip hamile olanda ama bunlar cok az sayida umutlanmakta kotu bende bikAcdefa umutlandim bilmedigim icin silik cikinca sonra daha cok uzuldum ondn oyle dedim sende haklisin t