Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon haftasini kaçırdık lütfen bir konuda yardim istiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ahenk35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2019
223
148
53
Kızlar selamünaleyküm bu ay yumurtlama dönemimi ovulasyon testi ile takip ettim. Yumurtlama günlerini kaçırdık hatta çatladığı günü de kaçırdık şimdi artık benim bu ay şansım tamamen bitmiş mi oluyor?

Biz hic bir günü değerleremedik. Bugün de sansim devam ediyor mu? Allah dilerse olur tabi teste gore dusunursek yani..

Eklentiler

• 1592737779959..webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 42
Biz hic bir günü değerleremedik. Bugün de sansim devam ediyor mu? Allah dilerse olur tabi teste gore dusunursek yani..

Bugün de yumurtalama canım bugün ve ardından gelen 4 gün değerlendir yani pazar pazartesi salı Çarşamba Perşembe günü hepsini muhakkak degerlendir

Dün değerlendir diysen bugün muhakkak degerlendir 45 dk ayaklarını dikerek dur gerekirse çok fazla birkereden fazla olsun diğer günler olmadıysa

Çatlama gözükmüyor canım daha çatlama da t çizgisi gözükmez eğer oyoe olursa da iki gün ard arda değerlendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…