- 31 Ekim 2018
- 1.679
- 2.360
- 83
- 33
- Konu Sahibi Hannereyyan
-
Erken gebelik testi yap bence geç dollendiyse onda belli olurBende o durumdayım yumurtlamadan beri belim ağrıyor adetim 6 gün geçti hala ağrıyor. 6 gün önce gebelik testi negatifti bekliyorum bende. Yumurtam çatlamadı mı kist mi oldu diye düşünüyorum bugün ve dün ovülasyon testi yaptım koyu çift çizgi çıktı
Yaaa maşallahh çok sevindim Allahü teala sağlıklı sıhatli kucağınıza almak nasip etsin inşallah :) ne sıklıkla ağrıyordu benim bi geliyo bi gidiyo nerdeyse her gün biraz daha bekleyim dedimBu arada ben hamileyim yani o bel ağrısı haisligin getirdiği agriymis
Benimde şeffaf su gibi akıntım oluyor neden acaba siz test yaptınız mı gününz geçti miBende aynı durumdayım yumurtlama günüm ve sonraki gün şiddetli bel ağrısı ve kasık ağrısı oldu sonra biraz azaldı ama hala ağrı devam ediyor bende anlamadim nedenini.akintimda cok az oldu seffaf
Kaçıncı gün test yaptınız da öğrendiniz?Bu arada ben hamileyim yani o bel ağrısı haisligin getirdiği agriymis
Hayırlı olsun umarım sorunsuz bir şekilde kucağınıza alırsınız bebeğiniziBu arada ben hamileyim yani o bel ağrısı haisligin getirdiği agriymis
Benim bu ay akıntım cok az oldu yumurtlama günü sadece cok yoğun sekilde bir ekre geldi o kadar.anlamadim bende. Yok daha var bana 24 mayis benimkiBenimde şeffaf su gibi akıntım oluyor neden acaba siz test yaptınız mı gününz geçti mi
Yaaa çok sevindim Allah sağlıkla kucagina almayi nasip etsin darısı bizim başımızaBu arada ben hamileyim yani o bel ağrısı haisligin getirdiği agriymis
Hmm anladım benim ymurta geç çatlıyor yada kist var bilmiyorum 7 gün geçti pek göğüs kasık ağrum yok sadece bel ağrısı pek sanmıyorum hamile olduğumu. Sizde hamilesinizdir hayırlısıyla inşallah :)Benim bu ay akıntım cok az oldu yumurtlama günü sadece cok yoğun sekilde bir ekre geldi o kadar.anlamadim bende. Yok daha var bana 24 mayis benimki
Sağol canım aminn Allah razı olsunYaaa maşallahh çok sevindim Allahü teala sağlıklı sıhatli kucağınıza almak nasip etsin inşallah :) ne sıklıkla ağrıyordu benim bi geliyo bi gidiyo nerdeyse her gün biraz daha bekleyim dedim
Sağol canım aminn rabbim sağlıkla nasip etsin hepimizeYaaa çok sevindim Allah sağlıkla kucagina almayi nasip etsin darısı bizim başımıza
Reglden 4 günce yapıp ogrendimKaçıncı gün test yaptınız da öğrendiniz?
Allah kolaylastirsin inşaallah sağlık versinBen hamile değilim 3. Gebelik testimde negatif 8 gün geçti adetim. Kist oluştu büyük ihtimal o kadar büyütme iğnesi emek boşa gitti doktor ne kontrol altına aldı ne çatlatma iğnesi verdi yumurtada büyüdü gitti.Neyse hayırlısı böyleymiş
Aminn inşallahh sağolunnAllah kolaylastirsin inşaallah sağlık versin
Canım birsey sormak istiyorum bel ağrım daha çok sağ taraftan vuruyor sende nasıldı cift tarafli miyfi ?Sağol canım aminn Allah razı olsunbenim ağrı sikligim çok fazlaydı yatarken de ağrıyordu ayaktayken de belki günde en fazla 10 dk ağrısız oluyordu o kadar ondada eşime masaj yaptiriyorum oyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?