• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon gununden itibaren yaşanan bel ağrısı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayni sorun bende de var ya. Ovulasyon gunu başlıyor. Regl olana kadar geçmiyor. Cok şiddetli bi agri

Bende aynı durumdayım belve kasık agrısı yatamıyorum birde sefaf ama et parcası gibi beyazla karısık akıntı geldi reglıme 1 hafta var

Yok tutulma gibi değildi benimki bildiğiniz sabit baş ağrısı olur ya aynı o şekilde bel boşluğum ağrıyordu
vallaha benımde bel boğluğum böbreğimi çalş
Yok tutulma gibi değildi benimki bildiğiniz sabit baş ağrısı olur ya aynı o şekilde bel boşluğum ağrıyordu
bende sorayım mı o vakıt arkadaşım 33 yaşndayım ılk kez folukulum oldu zıra kendıliğimden adet hıc gormuyorum hep cyloyla bu ay olşan folukllermı buyudu bılmıyorm sağ bel boşlğum böbreğimi çalmışcasına ağrıyor 2 gundr bılhassa akşamları bu ağrı o ağrımı gun olrak evet doğru normal o gune tekabul edıyor buyudmu baktramadım en son 10 gun evvel 5 mm idi

vallaha benımde bel boğluğum böbreğimi çalş

bende sorayım mı o vakıt arkadaşım 33 yaşndayım ılk kez folukulum oldu zıra kendıliğimden adet hıc gormuyorum hep cyloyla bu ay olşan folukllermı buyudu bılmıyorm sağ bel boşlğum böbreğimi çalmışcasına ağrıyor 2 gundr bılhassa akşamları bu ağrı o ağrımı gun olrak evet doğru normal o gune tekabul edıyor buyudmu baktramadım en son 10 gun evvel 5 mm idi
Canım sen ilaç kullanıyorsun ben bunu bilemem büyüdüğü için de olabilir gebelikte olabilir belkide incittin yada usuttun bunun en iyi yöntemi adet zamanını beklemek erken gebelik testi uygulayabilirsiniz 😊

Merhaba arkadaşlar ben gebelik planlıyorum ovulasyon testi ile takip ettim günü ve yumurtlamayı gördüm yumurtlamadan itibaren bel imde ağrım var felaket biçimde günlerdir böyle adete 6 gün var daha bazen beyaz bazen sarımsı akıntım var (günlük) acaba hamilelik belirtisi olabilir mi yada benim yaşadığımı yaşayan var mı aranızda tecrübeleriniz ne oldu
Canım merhaba bendede aynı belirtiler var adete 6 gün kaldı hamilemisin acaba

Evet canım ben hamileyim😊 Allah gönlünüze göre versin 😊
Çok sevindim canım benim inşallah sağlıcakla kucağına alırsın darısı isteyen herkese banada inşallah🙏🤲😇 bendede aynı belirtiler var adete daha 6 gün var çok merak ediyorum sence erken gebelik testi yapsam çıkarmı sonuç

Çok sevindim canım benim inşallah sağlıcakla kucağına alırsın darısı isteyen herkese banada inşallah🙏🤲😇 bendede aynı belirtiler var adete daha 6 gün var çok merak ediyorum sence erken gebelik testi yapsam çıkarmı sonuç
Aminn canım Allah razı olsun dualarınıza kabul etsun 🤲🏻 ve rabbim sanada versin bu mutluluğu evet erken gebelik testi nde çıkar canım sonucun ben adete 4 gün kala öğrenmiştim

Back