- 31 Ekim 2018
- 1.679
- 2.360
- 83
- 33
- Konu Sahibi Hannereyyan
-
Benimki tam ortadaydı canım bu bel çukurunun olduğu yerde ve tümüyle etkiliyor tek taraflı değilCanım birsey sormak istiyorum bel ağrım daha çok sağ taraftan vuruyor sende nasıldı cift tarafli miyfi ?
Himmm benimde sag bel cukurumda daha cok agri var . Cok sağol canim cevapladgm icinBenimki tam ortadaydı canım bu bel çukurunun olduğu yerde ve tümüyle etkiliyor tek taraflı değil
Rica ederim canımHimmm benimde sag bel cukurumda daha cok agri var . Cok sağol canim cevapladgm icin
Allah şifa versin inşallahAyni sorun bende de var ya. Ovulasyon gunu başlıyor. Regl olana kadar geçmiyor. Cok şiddetli bi agri
Bende de yumurtlama günü bel ağrısı başladı yere eğilip bişey alınca tutuluyor gıbı oluyor yatıp kalkınca oturunca sizdede böylemiydiBenimki tam ortadaydı canım bu bel çukurunun olduğu yerde ve tümüyle etkiliyor tek taraflı değil
Yok tutulma gibi değildi benimki bildiğiniz sabit baş ağrısı olur ya aynı o şekilde bel boşluğum ağrıyorduBende de yumurtlama günü bel ağrısı başladı yere eğilip bişey alınca tutuluyor gıbı oluyor yatıp kalkınca oturunca sizdede böylemiydi
Erken gebelik testi yapabilirsiniz yapın en azından rahatlarsın öz bildiğiniz içinBende aynı durumdayım belve kasık agrısı yatamıyorum birde sefaf ama et parcası gibi beyazla karısık akıntı geldi reglıme 1 hafta var
vallaha benımde bel boğluğum böbreğimi çalşYok tutulma gibi değildi benimki bildiğiniz sabit baş ağrısı olur ya aynı o şekilde bel boşluğum ağrıyordu
bende sorayım mı o vakıt arkadaşım 33 yaşndayım ılk kez folukulum oldu zıra kendıliğimden adet hıc gormuyorum hep cyloyla bu ay olşan folukllermı buyudu bılmıyorm sağ bel boşlğum böbreğimi çalmışcasına ağrıyor 2 gundr bılhassa akşamları bu ağrı o ağrımı gun olrak evet doğru normal o gune tekabul edıyor buyudmu baktramadım en son 10 gun evvel 5 mm idiYok tutulma gibi değildi benimki bildiğiniz sabit baş ağrısı olur ya aynı o şekilde bel boşluğum ağrıyordu
Canım sen ilaç kullanıyorsun ben bunu bilemem büyüdüğü için de olabilir gebelikte olabilir belkide incittin yada usuttun bunun en iyi yöntemi adet zamanını beklemek erken gebelik testi uygulayabilirsinizvallaha benımde bel boğluğum böbreğimi çalş
bende sorayım mı o vakıt arkadaşım 33 yaşndayım ılk kez folukulum oldu zıra kendıliğimden adet hıc gormuyorum hep cyloyla bu ay olşan folukllermı buyudu bılmıyorm sağ bel boşlğum böbreğimi çalmışcasına ağrıyor 2 gundr bılhassa akşamları bu ağrı o ağrımı gun olrak evet doğru normal o gune tekabul edıyor buyudmu baktramadım en son 10 gun evvel 5 mm idi
Canım merhaba bendede aynı belirtiler var adete 6 gün kaldı hamilemisin acabaMerhaba arkadaşlar ben gebelik planlıyorum ovulasyon testi ile takip ettim günü ve yumurtlamayı gördüm yumurtlamadan itibaren bel imde ağrım var felaket biçimde günlerdir böyle adete 6 gün var daha bazen beyaz bazen sarımsı akıntım var (günlük) acaba hamilelik belirtisi olabilir mi yada benim yaşadığımı yaşayan var mı aranızda tecrübeleriniz ne oldu
Evet canım ben hamileyimCanım merhaba bendede aynı belirtiler var adete 6 gün kaldı hamilemisin acaba
Çok sevindim canım benim inşallah sağlıcakla kucağına alırsın darısı isteyen herkese banada inşallahEvet canım ben hamileyimAllah gönlünüze göre versin
Aminn canım Allah razı olsun dualarınıza kabul etsunÇok sevindim canım benim inşallah sağlıcakla kucağına alırsın darısı isteyen herkese banada inşallahbendede aynı belirtiler var adete daha 6 gün var çok merak ediyorum sence erken gebelik testi yapsam çıkarmı sonuç
Benimde az kaldı yapmak istiyorum dua et olur mu Allah razı olsun canım benimAminn canım Allah razı olsun dualarınıza kabul etsunve rabbim sanada versin bu mutluluğu evet erken gebelik testi nde çıkar canım sonucun ben adete 4 gün kala öğrenmiştim
İnşaallah güzel sonuçlar görürsün canım mutlu haberler alırsınBenimde az kaldı yapmak istiyorum dua et olur mu Allah razı olsun canım benim
Amin canım benim inşallahİnşaallah güzel sonuçlar görürsün canım mutlu haberler alırsıntesti yapınca sonucunu at canım merak ettim
TabikiAmin canım benim inşallahtabiki sende net sonucu paylaş benimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?