Testi yükleyebilir misiniz.Merhaba gebelik istediğim sürecin 2. Ayındayım geçen ay normalde 28. Gün adet olmam gerekirken 33. Gün adet oldum normalde olmayam bir gecikme yaşadım vr 33. Gün normal adet oldum. Şimdi adet bitti ve üstünden 7 gün geçti dün bütün gün boyunca şiddetli olmayan kasık agrısı ve damla damla pembe akıntı ve sildigimde kahve leke geldi.gebelik testi vardı elimde yaptım çok silik çizgi çıktı. Bu duurumu yaşayan var mı silik çizgi yumurtlamadam dolayı çıkmış olabilir mi
Elinizde fazladan test varsa bir daha yapıp atar mısınızMerhaba gebelik istediğim sürecin 2. Ayındayım geçen ay normalde 28. Gün adet olmam gerekirken 33. Gün adet oldum normalde olmayam bir gecikme yaşadım vr 33. Gün normal adet oldum. Şimdi adet bitti ve üstünden 7 gün geçti dün bütün gün boyunca şiddetli olmayan kasık agrısı ve damla damla pembe akıntı ve sildigimde kahve leke geldi.gebelik testi vardı elimde yaptım çok silik çizgi çıktı. Bu duurumu yaşayan var mı silik çizgi yumurtlamadam dolayı çıkmış olabilir mi
Fotoğrafta çıkmayacak kadar silik ama normalde görülüyor geçen ay gecikme oldugunda da test yaptım silik dahi çıkmadıTesti yükleyebilir misiniz.
Yeniden test ypabilriseniz yapıp yükleyin erken gebelik testinde deneyinFotoğrafta çıkmayacak kadar silik ama normalde görülüyor geçen ay gecikme oldugunda da test yaptım silik dahi çıkmadı
Testi neden istediniz ki çekiyorum ama görünmüyor fotoğraftaTesti yükleyebilir misiniz.
Bakalım bizde görebilecek miyiz diyeTesti neden istediniz ki çekiyorum ama görünmüyor fotoğrafta
siz yardım istediğiniz için resmini görmek istiyor olabilir mi?Testi neden istediniz ki çekiyorum ama görünmüyor fotoğrafta
Anladım kuruma çizgisi nasıl oluyor bilmiyorum hakim değilim henüz konulara ben yumurtlama mı ektiledi acaba diye şüphelendimBakalım bizde görebilecek miyiz diye
kuruma çizgisi olabilir test bozuk olabilir
Tabi ki bunun farkındayım aklından geçen ne onu sordum konulara hakim olmadığım için mesela kuruma çizgisi gibisiz yardım istediğiniz için resmini görmek istiyor olabilir mi?
anladım o halde testi gönderirseniz o şekilde yardımcı olabilinir size yada direk kan testi verin derimTabi ki bunun farkındayım aklından geçen ne onu sordum konulara hakim olmadığım için mesela kuruma çizgisi gibi