- 26 Ekim 2018
- 2.047
- 1.555
- 83
- 33
çok teşekkür ederim canm bende başlayacagım adetim geçsin haziranda başlicam inşallahmerhaba bnde folikasit kulanmaya basladm 1 hafta oldu. folik trio adi. d vitamini de iceriyor.suan regli donemindeyim ve kulanyorm bi sakincasi yok.haziran icin gebelik dusunuyorm. insalah olur
Folbiol markası canım.teşekkür ederm canm.ne marka kullanıyosun?
İnşAllah canım ya.İnşallah ikimiz de birlikte bekleriz doğmalarını hayırlısıyla :)
SAĞOL CANM BENDE BAKAYIMFolbiol markası canım.
Kacinci gun bu canim? Demek ki pike yaklasiyorsun. Gecen ay kacinci gunde pik olduAselece bugune kadar daha silikti sanki ikinci koyulasmaya basliyo
Tamam canim teste devam et. Belli ki yumurtlama günün degismis bu ay.. bakalim hangi gun olacakGecen ay 10.gunu pik olmustu bugun 11.gun canim
Evet canım pko dan kaynakli olabilirbnm ilk yaptıgımda da 19.gün olmustu pko var bende ondan mı degişiyo bilemedım
Hakkinda hayirlisi olsun inşallah ovulasyona gerek kalmaz. Gebelik olur..Dayanamadım ben test siparişi verdim içinden çıkıcak olan gebelik testinin birini kullanıcam sanırım geldiğinde
Allahım İnşAllah nasip eder ya bir de bu ovulasyonu gelince denesem olur mu ki bazıları ovulasyonla gebeliğe bakmışlar burdaHakkinda hayirlisi olsun inşallah ovulasyona gerek kalmaz. Gebelik olur..
nerden siparis verdnz acabaDayanamadım ben test siparişi verdim içinden çıkıcak olan gebelik testinin birini kullanıcam sanırım geldiğinde
nerden siparis verdnz acaba
Ovulasyonla gebelik bakmak yanlis sonuc verir. En dogrusu gebelik testidirAllahım İnşAllah nasip eder ya bir de bu ovulasyonu gelince denesem olur mu ki bazıları ovulasyonla gebeliğe bakmışlar burda
Bat ne zaman :)Gitti gidiyordan verdim 29,99 a
Hadi inşAllah ovğlasyona gerek kalmaz :))Dayanamadım ben test siparişi verdim içinden çıkıcak olan gebelik testinin birini kullanıcam sanırım geldiğinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?