Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
InşAllah bu kez olur canım, folik asit kullanıyor musunAynen. Haftaya bugün test yaparım. Varsa çıkar. Çıkmazsa yok demektir :))
Kullanıyorum canım. Aklıma gelirse bi tane içiyoruz günde.InşAllah bu kez olur canım, folik asit kullanıyor musun
Reçetesiz alınıyor ama doğru olan kandan folik asite bakılması...Kızlar folik asidi direk eczaneden alsam sorn olurmuki
Geçmiş sayfaları bir kontrol et bi övü takiplerine bir bak biraz fikir edin canım. Aselece de sana nasıl yapman gerektiğini anlatır ve sonrasında çözersin. Hadi inş güzel haberlerini alıcağınız ❤cokk tesekkurler canim benimm
cokk sagol arkadasim yardimlarin icin..insallah guzel haberi en kisa zamanda veririmGeçmiş sayfaları bir kontrol et bi övü takiplerine bir bak biraz fikir edin canım. Aselece de sana nasıl yapman gerektiğini anlatır ve sonrasında çözersin. Hadi inş güzel haberlerini alıcağınız ❤
Aynen direk eczaneden alınıyor canım. Kolaylaştırıyor diyorlar yumurta olgunlaşmasını. Ben de düzenli içemiyorumKızlar folik asidi direk eczaneden alsam sorn olurmuki
Daha çokkk erken canım. İlkinde bu kadar olmamıştım ben de :) az daha sabır.Kızlar 9 gün var daha ama bi test yaptım negatif çıktı sabrım yok ya ne olacak benim bu halim
Aynen ya ilkinde bu kadar değildim ben de.. 3 gün kala test yapmıştım. Çıkmıştı. İnşallah yine çıkar hayırlısıyla. Eşime söyledim bu ay olmazsa doktora gidelim bi baktıralım ne var ne yok.Daha çokkk erken canım. İlkinde bu kadar olmamıştım ben de :) az daha sabır.
Daha çokkk erken canım.Kızlar 9 gün var daha ama bi test yaptım negatif çıktı sabrım yok ya ne olacak benim bu halim
Bire bir aynı şeyleri yaşıyoruz canım. Bu ay olucak inşAllah. Gelcek aya da ben gelirim arkandan. Belirtin var mı pekiAynen ya ilkinde bu kadar değildim ben de.. 3 gün kala test yapmıştım. Çıkmıştı. İnşallah yine çıkar hayırlısıyla. Eşime söyledim bu ay olmazsa doktora gidelim bi baktıralım ne var ne yok.
Ben belirti hissetmiyorum hiç. İlkinde de öyleydi.. Hiç hamile gibi olmadım hamilelik başında :)))) son iki ay kaşıntı geldi ama o ayrı.Daha çokkk erken canım.
Bire bir aynı şeyleri yaşıyoruz canım. Bu ay olucak inşAllah. Gelcek aya da ben gelirim arkandan. Belirtin var mı peki
teşekkür ederm canm.ne marka kullanıyosun?Aynen direk eczaneden alınıyor canım. Kolaylaştırıyor diyorlar yumurta olgunlaşmasını. Ben de düzenli içemiyorum
bide adetken içilebiliyormu yada ne zaman başlaamak gerekiyorteşekkür ederm canm.ne marka kullanıyosun?
merhaba bnde folikasit kulanmaya basladm 1 hafta oldu. folik trio adi. d vitamini de iceriyor.suan regli donemindeyim ve kulanyorm bi sakincasi yok.haziran icin gebelik dusunuyorm. insalah olurbide adetken içilebiliyormu yada ne zaman başlaamak gerekiyor