- 11 Nisan 2019
- 653
- 793
- 32
Buna baktırmadım ben benden istemediler .Estrodiol 65
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buna baktırmadım ben benden istemediler .Estrodiol 65
Tamam canım yarın 1 gibi işim biter dışarda eve gelince sonucu atarım öptüm çokSabah senden haber bekliyor olacam habersiz birakma dualarim sizinle kizlar
İnş canım benim allah kimsenin kucağını boş bırakmasınİns hamilesindir sende bende arkandan gelirim ins
Bana testlerinin üzerine tarih ve saatlerini yazarak atar misin. Ayni günde bir kac tane yapsan da hepsinin uzerine tarih ve saatini yazip atar misin? Ovulasyon testlerini dogru yorumlamak icin istiyorum. Ve şu bilgiyi de vereyim canim yumurtlama akintisi hemen bitmez. 3.4 gun surebilir zaten bu yuzden diyoruz ayda sadece 4 altin gun var diye. Birde akinti adete kadar surer ama her akinti yumurtlama degildir. Vajina sürekli çalışır halde oldugu icin..Kizlar benden hala pik den sonra bugun 3. Gun hala akintim yogun neden sizce
Testin pik olmuş gibi duruyor canim ama T cizgisinde hagif daginiklik var. Bugünü degerlendir madem 2 gün olmucak. Ama o iki gunde de ayni saatlerde ovu testi yap canim. Birde bu testini akşama dogru 5 gibi tekrarlayabilir misin pik oldugundan emin olalim. Bugun pik ise 2 gun yapmasan da bugünü muhakkak degerlendir kuzum. Ve pazartesiyi de asla es gecme olur mu.Bugünkü ovu testim :)
Ben cumartesi gününü değerlendiremicem ihtimalim düşük mü acaba hatta pazarda riskli
Canim test goruntusu atar misinBen test yaptım hala görünürde birşey yok
Bugün catlamis yumurtan canim birliktelik olursa iyi olurBugun 2de yaptm t tamamen siliklesti bugece birliktelik olursa guzel olcak
Canim test goruntusu atar misin
Bügün hala beni rahatsız edercesine bel ağrısı var gece yatarken rahatsız ediyor. Ayrıca düne göre göğüslerim daha da ağrıyor el değmiyor. Ve kasık bölgemde karıncalaşan bir ince ağrım var..Canim test goruntusu atar misin
Testlerin görüntüsünü atar misinMerhaba kızlar bu ay bende ovülasyon testine başladım 11. Ve 12. Günler gittikçe koyulaştı sanki bugün 13. Gün daha yapmadım ama ben 4 gibi sıvı alımını bırakıyorum 6 gibi son wc 8 gibide test yapabiliyorum çalıştığım için ama gün ve saatleri düzenli yanlışlık payı olurmu bu saatlerde
Sabırla bekleyelim canim adet zamaniniBügün hala beni rahatsız edercesine bel ağrısı var gece yatarken rahatsız ediyor. Ayrıca düne göre göğüslerim daha da ağrıyor el değmiyor. Ve kasık bölgemde karıncalaşan bir ince ağrım var..
Evet canım bende o günleri bekliyorum. Ben yine çok az bir çizgi gördüm ama tabi bu göz yanılmasıda olabilir. Belli oldu zaten bu gecikmenin geç yumurtlamadan olduğu. Sabırsızlıkla o günleri beklicem. Ama yine o güne kadar test yaparım durmam yaptıkça atarım sanaTestin negatif canım gorunurdegebelik yok bu testlerde. Adet gününü beklemeni öneriyorum. Sen 11 nisan demistin ama ovulasyon testlerine gore 16 17 nisana geliyor adetin.. bekleyelim olur mu
Tamam canim hergun test yapma ornek vereyim 3 gun sonra yap zaten bir haftan kaldi görünürde.. hayirli haberlerini aliriz inşallah.. burda olan tüm arkadaslar da siradan gelir..Evet canım bende o günleri bekliyorum. Ben yine çok az bir çizgi gördüm ama tabi bu göz yanılmasıda olabilir. Belli oldu zaten bu gecikmenin geç yumurtlamadan olduğu. Sabırsızlıkla o günleri beklicem. Ama yine o güne kadar test yaparım durmam yaptıkça atarım sana