- 11 Nisan 2019
- 653
- 793
- 32
Sence ne zaman yumurta çatladı.Canim bir gebelik testi yap eger adet gunun geçtiyse ovu testi adet zamani koyu gosterirse gebeligi de gosteriyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sence ne zaman yumurta çatladı.Canim bir gebelik testi yap eger adet gunun geçtiyse ovu testi adet zamani koyu gosterirse gebeligi de gosteriyor
Yakin zamanda Yaptigin gebelik testi varsa resim atabilir misin yoksa bu sabah ilk idrarla gebelik testi yapBu ay kafayı yemişcesine test yaptım adete 7 gün sen başladım yapmaya bügünde yaptım ve görünürde hiç bişy yok. Ama sanki telefonun flaşıyla bakınca çok çok silik bir çizgi var. Ama bu göz yanılmasıda olabilir..
3 nisan da yumurtlama gorunuyor 4 nisanda catlamis sen 3 4 5 6 birlikte olman gerekiyordu. Buna göre senin adet günün daha gelmemis gibi 16 17 nisanda olursun adet bu hesaba goreSence ne zaman yumurta çatladı.
Cok zor görünüyor var gibi. Kesinlikle bu sabah ilk idrarla test yap iki saat once sıvı alma daha net yakalarsin cizgiyi. Buraya resim atmayi unutma gebelik var gibiÜnlem işareti koyduğum yerde çok çok hafif görüyorum yada görmek istiyorum
Aklımı karıştıran bütün çıkan pik . Bu arada kuyruk sokumu ve belim ağrıyor adet olacakmış hissi de var ara ara hissediyorum bunu dünden beri3 nisan da yumurtlama gorunuyor 4 nisanda catlamis sen 3 4 5 6 birlikte olman gerekiyordu. Buna göre senin adet günün daha gelmemis gibi 16 17 nisanda olursun adet bu hesaba gore
Ağzından bal damlıyor canım benim inş Allah’ın izniyle 2 sene oldu beklemek çok zorCok zor görünüyor var gibi. Kesinlikle bu sabah ilk idrarla test yap iki saat once sıvı alma daha net yakalarsin cizgiyi. Buraya resim atmayi unutma gebelik var gibi
Canim benim ben hamileyim benim de kuyruk sokumum ve belim cok ağrıyor endişe etme ve sabahi bekle test yap mutlakaAklımı karıştıran bütün çıkan pik . Bu arada kuyruk sokumu ve belim ağrıyor adet olacakmış hissi de var ara ara hissediyorum bunu dünden beri
Üzülme bu zamanlarda olur genelde böyle şeyler ertesi günü degerlendirirsiniz. Hangi günün nasip olacagi belli olmaz canimBugece esimle küstüm dun birlikte olmustk ama bugece gecti artk
Allah nazarlardan korusun ikinizde sağ Salim kucağına almayı nasıp eder inş . Peki senin belirtilerin nelerdi.Canim benim ben hamileyim benim de kuyruk sokumum ve belim cok ağrıyor endişe etme ve sabahi bekle test yap mutlaka
Canım ilk hormon testlerine baktır. Prolaktin yüksekliği triod gibi hormonlar gebeliği çok etkiliyor. Benim yüksekti çünkü şimdi triodi düşürmeye çalışıyoruz. Sağlıklı bir gebelik için baktır bence.Ne tatlisin yahu sağolasın 2senelik evliyiz 6ay falan oldu deniorz ama oyle hummuali bi calismamiz yok nasil olcak bilmiyorumEsim cok istekli degil kendi kendime bukdr oluyo
Amin kuzum. Allah sizlere de nasip etsun en kisa hayirli zamanda. Benim yumurtlamadan itibaren karnim ignelendi hep. Cok kasiniyordu karnim. Gunduzleri cok usuyor geceleri cok yaniyordum. Goguslerim cok sismemisti ucu bezelenmisti ama bezeler iki aydir vardi zaten. Meger ki hamilelige onceden hazirlanmis vucudum bilememisim. Adete 1 hafta kala yerlesmr kanamasi gördüm 5 gun once de idrar testinde gördümAllah nazarlardan korusun ikinizde sağ Salim kucağına almayı nasıp eder inş . Peki senin belirtilerin nelerdi.
Bende ayni durumdaydim kuzum esim istemiyordu sonradan istemeye baslayinca ovulasyon testine basladim. Bence sen de ovu testini yap esin cok istekli degilse diger zamanlar zorlama ama ovu testinde 4 gunu sen eşine yanaş canim istiyor diye 4 gunu oyle degerlendir diger gunler de o istediginde yaparsin sorun olmazNe tatlisin yahu sağolasın 2senelik evliyiz 6ay falan oldu deniorz ama oyle hummuali bi calismamiz yok nasil olcak bilmiyorumEsim cok istekli degil kendi kendime bukdr oluyo
Ben bir boş gebelik geçirdim “ sebebi triodmiş”” tabi ozamanlar bunları bilmiyor insan cahillik işte kimsede demediki git baktır et diye. Sonrasında müdahile ettiler ama iş işten geçmişti. Neyse bende de yerleşme kanaması oluşmuştu. Şimdi hiç birşey yok akıntım çok fazla oldu aşırı derecede ama yerleşme kanaması geçirmedim. Oyüzden sanki bu ayda yokmuş gibime geliyorAmin kuzum. Allah sizlere de nasip etsun en kisa hayirli zamanda. Benim yumurtlamadan itibaren karnim ignelendi hep. Cok kasiniyordu karnim. Gunduzleri cok usuyor geceleri cok yaniyordum. Goguslerim cok sismemisti ucu bezelenmisti ama bezeler iki aydir vardi zaten. Meger ki hamilelige onceden hazirlanmis vucudum bilememisim. Adete 1 hafta kala yerlesmr kanamasi gördüm 5 gun once de idrar testinde gördüm