- 17 Mart 2019
- 223
- 148
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah dün yaptım. Çalıştığım için ancak akşamları yapabilirim testi dün akşam 21.30 gibi yaptım adetimin 7. GünüKurallarina dikkat ederek yaparsan olumlu sonuc alirsin canim. Hakkinda hayirlisi olsun
Test sonuçları böyle tatlım sadece Pazar günü ilişki olduİşteyim şuan eve geçince atayım tatlım
Merhaba en alttakini bugun yaptim en son iliskide 17.gün gecesi oldu kacirmismi oluyorumSorun olmaz yarin siliklestigini gorursek yarin arti 2 gun daha iliski yaparsin
14 mayis canimAselece canım ben piki 1 mayısta görmüştüm ilk 2 Mayıs’ta da devam etmişti pik ama 1ndeki gibi kuvvetli değildi. Ben simdi ne zaman gebelik testi yapsam sonuç vermeye başlar
15. Test pik yapmis canim cokluya göre canim. 15 16 17 18 degerlendirmen lazimAselece canm bi bakar misinnnnnn ? Çoklu olanlar eski testler en altta ki bugun
21.30 dan şaşma ben normalde gündüzleri yumurtlama sansini daha kolay yakalayabildigimiz icin gunduz yapilmasindan yanayim. Çünkü gunduz pik gosteren test aksam 21. 30 da pikten cikabilir bilgin olsun bu ay sende bu sekilde deneyelim bakalimİnşallah dün yaptım. Çalıştığım için ancak akşamları yapabilirim testi dün akşam 21.30 gibi yaptım adetimin 7. Günü
Testler pik degil daha.. yine de iliskinizi pik olana kadar duzenli 2 gune bir 3 gune bir yapin. yalniz adetin basindan kacinci gun olduklarini yaz üstüne. Gun isimlerini degil canim. En azindan hangi gun yumurtladigini belirlemis oluruz.Test sonuçları böyle tatlım sadece Pazar günü ilişki oldu
Canim testlerinde pik goremedim testlere cok gec başlamışsın sanki.Merhaba en alttakini bugun yaptim en son iliskide 17.gün gecesi oldu kacirmismi oluyorum
Olur fazla geciktirme saatini fakat gunduz yapabilirsen daha iyi net sonuc yakalariz canim.. yok bu sekilde musaitim dersen bu ay deneyelim hep ayni saatte bakalim testlerin ilerleyisineMerhaba. Ben testi her akşam üstü 6da yapsam uygun olur mu sizce
Catlamis canim. Dünü bugunu yarini ertesi günü degerlendirmelisinAselece hanim merhaba. Dun testime yumurtlama demistik. Dunu degerlendirdik. Tarihsiz olan dünün. Digeri tarihli olan bugun. Catlama olmus mi acaba?
Cnm yine test yaptım bi baksana busefer 3 saat dikkat ettim15. Test pik yapmis canim cokluya göre canim. 15 16 17 18 degerlendirmen lazim
15. Testin cokluya gore pik yapmis canım 15 16 17 18 degerlendirme olmali. Senden ricam yarin son testini yap. Bu arada olman gereken adet tarihin 21 mayis olmali.Cnm yine test yaptım bi baksana busefer 3 saat dikkat ettim
Tmm cnm ne bileyim tekrar koyu olunca test15. Testin cokluya gore pik yapmis canım 15 16 17 18 degerlendirme olmali. Senden ricam yarin son testini yap. Bu arada olman gereken adet tarihin 21 mayis olmali.
Yok sorun yok canim sen degerlendirmelerine bak güzelce es gecmeden.. hayirlisiyla olur inşallah gebeliginTmm cnm ne bileyim tekrar koyu olunca test
Amin cnm ins duacinim bakalım 21de adet olacakmiyimYok sorun yok canim sen degerlendirmelerine bak güzelce es gecmeden.. hayirlisiyla olur inşallah gebeligin
Yumurtlamana göre öyle canimAmin cnm ins duacinim bakalım 21de adet olacakmiyim