- 31 Ağustos 2018
- 1.162
- 1.582
Testin gorunmuyo sen pik olmustun ki ztn degerlendrmedinmi kiBenim bu gunki testim k.b yın biraz geç ekledim işlerim vardı testtense hiç birşey anlamadum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Testin gorunmuyo sen pik olmustun ki ztn degerlendrmedinmi kiBenim bu gunki testim k.b yın biraz geç ekledim işlerim vardı testtense hiç birşey anlamadum
Dün de pik ti ve malesef 2 gün degerlendiremedim ailesel sorunlar vardı ev kalabalıktı bi yandan ev tadilatı mahvoldumTestin gorunmuyo sen pik olmustun ki ztn degerlendrmedinmi ki
Diger testlerle birlikte resim at canimDün de pik ti ve malesef 2 gün degerlendiremedim ailesel sorunlar vardı ev kalabalıktı bi yandan ev tadilatı mahvoldum
Tmm cnm bu günki ni de yapayım atarımDiger testlerle birlikte resim at canim
Maşallah testlerinde lh hep yüksek cikmis ama tam pik olmamis cunku bütün testlerin benzer c siliklesmedigi surece pik olmaz canim çünkü lh in normalde yüksek görünüyor yarın yap test bir de ona bakalim sanirim senin testin benim testler gibi 16. Gun pik olacak gibi hadi hayirlisi. Yalniz sana ilişki yap diye bir kac gun oncesi soylemis olmam.lazim testlerine bakarak. Ama toplu resimde tam pik ve catlama görünmüyorAselece canm testler boyle
Yok canm bu gun 24 gün adetten sonraBence sen hamilesin ya boyle hep pik gbiler bi test yapsana
Valla hiç bilemedim ki cnm ne diyeceğimi çünkü hep pik gibiMaşallah testlerinde lh hep yüksek cikmis ama tam pik olmamis cunku bütün testlerin benzer c siliklesmedigi surece pik olmaz canim çünkü lh in normalde yüksek görünüyor yarın yap test bir de ona bakalim sanirim senin testin benim testler gibi 16. Gun pik olacak gibi hadi hayirlisi. Yalniz sana ilişki yap diye bir kac gun oncesi soylemis olmam.lazim testlerine bakarak. Ama toplu resimde tam pik ve catlama görünmüyor
Canm seninkiler nasıldı ki 24 gün olduMaşallah testlerinde lh hep yüksek cikmis ama tam pik olmamis cunku bütün testlerin benzer c siliklesmedigi surece pik olmaz canim çünkü lh in normalde yüksek görünüyor yarın yap test bir de ona bakalim sanirim senin testin benim testler gibi 16. Gun pik olacak gibi hadi hayirlisi. Yalniz sana ilişki yap diye bir kac gun oncesi soylemis olmam.lazim testlerine bakarak. Ama toplu resimde tam pik ve catlama görünmüyor
Canım birşey Sorucam sana yumurtanın kaliteli olup olmadığını övü testinden anlayabiliyormuyuz. Yumurta kalitesi hakkında bilgin varsa bi yazarmısın.Diger testlerle birlikte resim at canim
Yumurta olgunlaştığında t cizgisi koyu cikar bu yuzden t cizgisi cok koyu çıktığında yumurta iyi olgunlaşmış demektir ve ertesi gün siliniyorsa yumurta catlamis demektir. Yumurta iyi olgunlasmazsa hemen catlamaz canim. Yani kalitesi iyi olan yumurta zamaninda catlar. Bu yuzden piki gorunce ertesi gunu testi tekrarlayip siliklesmesini takip ediyoruzCanım birşey Sorucam sana yumurtanın kaliteli olup olmadığını övü testinden anlayabiliyormuyuz. Yumurta kalitesi hakkında bilgin varsa bi yazarmısın.
Canim testlerinde henuz pik yok pik olsaydi ayin 4 unde tekrar T cizgisi koyulasmazdi. Testlere devam etmelisin bu arada gecen ay adetin basindan kacinci gun pik yapmisti ve bu ay yaptigin son test adetin basindan itibaren kacinci test?merhaba. aselce hanım sizden değerlendirme almıştım daha önce. sonra siteye giremedim başka bir tanıdığa sordum 01.05.2019 tarihinde pik yapmış dedi. 02.05.2019 tarihini çatlama olarak düşünüp 1,2 ve 4 mayısı değerlendirdim. nisan aynda ise 27 ve 30'unu değerlendirdim. Gönderdiğim görseller doğrultusunda umarım doğru bir yol izlemişimdir. bana tekrar yardımcı olabilir misiniz? düzenli ilişki hala gerekli mi?
Devam et canim testlere. Gecen ay kacinci gunde pik yaptiysa o gune kadar devam et o gune kadar pik olmazsa yumurtlama gecikecek demektir.Canın ben dün evde değildim yapamadım ve lekelenmem devam etti zaten
Sahurda lavaboya gittiğim için şimdi yaptım
Geçen ayda bu saatlerde yapmıştım hep
Yumurtlamadan en az 12 gun gecmesi lazim canim. Yumurtlamayi gördük degil mi sende 4 gunu de degerlendirdin umarim. Bu sekilde adete kadar duzenli iliski yapabilirsiniz yapamazsaniz da mutlaka 4 gunu degerlendirmis olun.. yumurtlamadan 12 gun sonra gebelik testi yapabilirsin ovulasyon testi yapmaya gerek yok artikAselece canım bugün elimdeki lh testinden yaptım ama yumurtlamadan 4 gün geçti silik çizgi hamile olsam koyulaşmaz mıydı çok stres oldum 2 gündür alt karnımda sancı gibi böyle hamlamak gibi bi ağrı oluyor belim bile ağrıyor gögsüm olduğu yerde değil de dokununca sızlıyor bende bi ümit bekliyorum işte ama yok heralde