Çok stres yapiyorsun canim. Iliskide yapilmasi gerekenleri onceki yorumlarfa soylemistim . Iliski sonrasi ayaklar yukarda 15 dk beklenmeli. Iliskiden sonra 1 2 saat kadar tuvalet ihtiyaci yapilmamali o hizla spermler akıyor. 2 3 saat kadar duş alinmamali enfeksiyona davetiye çıkarmamak icin ve spermlerin sicakta disari cikmamasi icin.Testlerim boyleydi ve 11 13 14 15 nisanda iliski oldu.bugun test yapsam mi adet olacak gibi agrilarim da var aslinda.cok umutluydum bu aydan ama olmadi galiba yaa
Aynen herseyi yaptim zaten amaa.streste elimde degil zaten normalde de boyleyim ama komu buraya gelince daha da stres oluyorum elimdr olmadan.Çok stres yapiyorsun canim. Iliskide yapilmasi gerekenleri onceki yorumlarfa soylemistim . Iliski sonrasi ayaklar yukarda 15 dk beklenmeli. Iliskiden sonra 1 2 saat kadar tuvalet ihtiyaci yapilmamali o hizla spermler akıyor. 2 3 saat kadar duş alinmamali enfeksiyona davetiye çıkarmamak icin ve spermlerin sicakta disari cikmamasi icin.
Bugun 15.gunEvet canim. Gecikirse stres kaynakli gecikme olur yada hamilelik nasip olur
Tekrar test yap bakalimBugun 15.gungaliba stresten uzuyo gecikme
Merhaba bugunu degerlendirin yarin ki testlerinize gore plan cizelimKızlar ovulasyon testimi yorumlar mısınız? Son 5 gündür yaptığım testler bu şekilde.. En aşağıdakini yapalı bir 10 dk oldu. Sizce bugün mü degerlendirmeli?
Aksama dogru yapacamTekrar test yap bakalim
Dün çok silik diye bugün beklemedigimden dün geceyi de değerlendirdik,Merhaba bugunu degerlendirin yarin ki testlerinize gore plan cizelim
Tamam canım çok teşekkür ederim artık nasip bakalim Allah ol derse olurCanim hamilelik sansini yüzde 90 artirmak icin pik gunu catladigi gun ve 2 gunu degerlendirmen gerekir. Iliski olmayacaksa spermin 36 ile 72 saat arasinda canli kalabilme ihtimaline karsi nasip deyip bekleyeceksin. Birde adete kadar iki gune bir 3 gune bir iliski olmasina dikkat edin nasip insallah tutar kuzum
O zaman bugunu es gecin yarin ki testinize bakalim olur muDün çok silik diye bugün beklemedigimden dün geceyi de değerlendirdik,dün bugün yarın da koyu çıkarsa yarın çok mu üst üste olur bilemedim
Kuzum canini sikma elbet olacak sabir bakalimYaptim ve sonuc kocaman bi tek cizgi
Canim çok sağol yardımcı olduğun için.. Az önce yine test yaptım. Fotoğrafı ekliyorum. Alttaki son iki test bugüne ait. En sondaki az önce yaptigimO zaman bugunu es gecin yarin ki testinize bakalim olur mu
Sabretmeye calisiyorum ama cok zor ya.hayirlisi buymus yapacak bisey yok malesef.Kuzum canini sikma elbet olacak sabir bakalim
Degerlendirebiliyorsaniz degerlendirin canim tam pik yapmis yarin silinebilir de pik devam edebilir de duruma bagliCanim çok sağol yardımcı olduğun için.. Az önce yine test yaptım. Fotoğrafı ekliyorum. Alttaki son iki test bugüne ait. En sondaki az önce yaptigim
Peki canım Pik olduğu günü mü değerlendirmek önemli? Yoksa siliklestigi günü mü?Degerlendirebiliyorsaniz degerlendirin canim tam pik yapmis yarin silinebilir de pik devam edebilir de duruma bagli
Çünkü dün ilişki oldu bugün olur yarın da olursa sperm kalitesi düşer mi kiDegerlendirebiliyorsaniz degerlendirin canim tam pik yapmis yarin silinebilir de pik devam edebilir de duruma bagli
4 gunde sperm.kalitesi dusmez canimÇünkü dün ilişki oldu bugün olur yarın da olursa sperm kalitesi düşer mi ki
Çok sağol canım. Bugün değerlendirdik yarını da değerlendirip ara veririz sanırım.4 gunde sperm.kalitesi dusmez canim