- 18 Kasım 2019
- 5.146
- 4.880
At kız bakalım hepimiz ovülasyoncuyuzCanım merhaba test atsam benm testimede bakarmısın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
At kız bakalım hepimiz ovülasyoncuyuzCanım merhaba test atsam benm testimede bakarmısın
Biri dün diğeri bugün ki testimAt kız bakalım hepimiz ovülasyoncuyuz
Bugün yumurtlama var canım değerlendirBiri dün diğeri bugün ki testim
Eki Görüntüle 2619669
Yumurtlama gibi gözüküyor nolur nolmaz değerlendirArkadaşlar yorumlarmısınız rica etsem
Ben aralıkta böyle görmiştüm sonra güvenemedim devam ettim teste on gün sonrası pik gördüm alalen belli şekildeArkadaşlar yorumlarmısınız rica etsem
Bence dunku yumurtlamaydi bugun de yumurtlama gibi duruyor t cok koyu değil ama bu testlerde bazen tam koyu olmuyor siz yine de degerlendirin bence ya da yarin degerlendirin zaten catlama olunca 4 gun degerlendirmeniz gerekecek spermler dinlenirse daha kaliteli olurBiri dün diğeri bugün ki testim
Eki Görüntüle 2619669
Teşekkür ederim canım peki kaç gün sonra çatlar acabaBugün yumurtlama var canım değerlendir ❤
Dün değerlendirdik canım o zaman yarın değerlendirelim dediğin gibi kalite de önemliBence dunku yumurtlamaydi bugun de yumurtlama gibi duruyor t cok koyu değil ama bu testlerde bazen tam koyu olmuyor siz yine de degerlendirin bence ya da yarin degerlendirin zaten catlama olunca 4 gun degerlendirmeniz gerekecek spermler dinlenirse daha kaliteli olur
Rica ederim canım yumurtlama bşr gün de sürebilir iki de üçte üç günden çok yumurtlama görene çok denk gelmedim ama bugün değerlendir çatlama gördüğün güne kadar çatlama günü dahil değerlendir inşallah tutarTeşekkür ederim canım peki kaç gün sonra çatlar acaba
O resim de ayın 13ü yumurtlama dimi ben öyle gördümBence dunku yumurtlamaydi bugun de yumurtlama gibi duruyor t cok koyu değil ama bu testlerde bazen tam koyu olmuyor siz yine de degerlendirin bence ya da yarin degerlendirin zaten catlama olunca 4 gun degerlendirmeniz gerekecek spermler dinlenirse daha kaliteli olur
Evet yumurtlama gibi duruyor kuruyunca siliklesmis zaten ilk 10 dk daki sonuc onemliO resim de ayın 13ü yumurtlama dimi ben öyle gördüm
İnşAllah canım benm normal de yumurtlamam olmuyor doktor öyle söyledi bütün testler normal çıktı yumurta takibi yapınca böyle cıktı snra klomen ve çatlatma iğnesi kullandım Şubat ayında tutmadı. Virüs var diye doktora gitmedim bende çakşır kökü suyu kullandım yumurtlamayı gördüm çok şükür inanamadm buna şmdi eğer çatlamazsa diye korkuyorumRica ederim canım yumurtlama bşr gün de sürebilir iki de üçte üç günden çok yumurtlama görene çok denk gelmedim ama bugün değerlendir çatlama gördüğün güne kadar çatlama günü dahil değerlendir inşallah tutar
Evet canımEvet yumurtlama gibi duruyor kuruyunca siliklesmis zaten ilk 10 dk daki sonuc onemli
Evet canım hemen damlatır damlatmaz koyu olduO resim de ayın 13ü yumurtlama dimi ben öyle gördüm
Dün yumurtlama olmuş bugün de çatlama olmuşEvet canım hemen damlatır damlatmaz koyu oldu
Cidden çatlamış mıDün yumurtlama olmuş bugün de çatlama olmuş
Çatlamış silinmesi çatlama anlamına gelirCidden çatlamış mı
Tam silik gibi değil ya emin olamadım canımÇatlamış silinmesi çatlama anlamına gelir
Yok canım c den silik olması yeterliTam silik gibi değil ya emin olamadım canım