- 21 Mart 2014
- 29
- 9
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtlama yok canım 11.04 üdeğerlendirseydin herkeste çok koyu olmayabiliyo o yüzden ama bugün çok silik yokMerhaba arkadaşlar bugün adetin 15. Günü sizce yumurtlama olmuş mu
Testten teste degisiyor bakin mesela bi arkadas iki farkli markayla yumurtlama testi yapmisBende anlayamadım olmuş mu yoksa testte mi sorun var hayırlısı artık inşallah
Çok farkediyoe demekki olmazsa ondan alayım bende canım sağolTestten teste degisiyor bakin mesela bi arkadas iki farkli markayla yumurtlama testi yapmis
Arkadaşınızda iki testte aynı gün yumurtlama gösteriyo testler zatenTestten teste degisiyor bakin mesela bi arkadas iki farkli markayla yumurtlama testi yapmis
Beklemiş test çünkü ondada t ve c aynı koyulukta ben o yeşil testi kullanıyorum onunla takip ederken olmuştu kaybettiğim bebeğimYeşil olandaki gibi bariz ben burdayım demiyo ama canım ya da ben yeni yaptığım için anlayamıyorum
Kaset test yerine yeşil testleri kullan çünkü yeşil daha iyi sonuç veriyor kasettekş koyulaşmalar net olmuyor yanıltıyor seninde kafanı karıştırdığı gibiBeklemiş test çünkü ondada t ve c aynı koyulukta ben o yeşil testi kullanıyorum onunla takip ederken olmuştu kaybettiğim bebeğim
Allah rahmet eylesin çok üzüldüm canım inşallah en yakın zamanda yine sağlıklı bebişlerin olurBeklemiş test çünkü ondada t ve c aynı koyulukta ben o yeşil testi kullanıyorum onunla takip ederken olmuştu kaybettiğim bebeğim
İnşAllah canım hepimizin kucağı dolsunAllah rahmet eylesin çok üzüldüm canım inşallah en yakın zamanda yine sağlıklı bebişlerin olur
Al canım memnun kalırsın olmayan duymadım zaten sen devam et testeBu elimdeki bitince dediğinden alayım bende
Ben adete 7 gün kala yumurtlama gördüm canım her kadının yumurtlamasi farklıdır ben geç yumurtlarım mesela arkadaşım adet sonrası bir iki güne yumurtlar sen daha 13 var diyorsun çok erkenDaha ne kadar yapmam lazım canım 13 gün falan var adet olmama
Anladm canım devam edeyim ben olana kadar o zamanBen adete 7 gün kala yumurtlama gördüm canım her kadının yumurtlamasi farklıdır ben geç yumurtlarım mesela arkadaşım adet sonrası bir iki güne yumurtlar sen daha 13 var diyorsun çok erken
Et canım adet olana kadar devam umutsuzluk yokAnladm canım devam edeyim ben olana kadar o zaman
Rehis çatlamayı gördünmü sesin çıkamadı bugünEvet güzelim bak yarından itibaren 12-4arası sadece bikere yap testi at yorumlayalım bende atarım bende takipteyim
evet canm dun gördum yazdm hattaRehis çatlamayı gördünmü sesin çıkamadı bugün