- 18 Kasım 2019
- 5.146
- 4.880
Hee tamam artık gebelik testi için 12 gün say bakalımevet canm dun gördum yazdm hatta
evet ya canm günler gecmiyoHee tamam artık gebelik testi için 12 gün say bakalım
12geçmeden adet olmasanda hemen çıkmayabilirevet ya canm günler gecmiyoadetime zaten denk geliyo 12 sonra gecikirsem yaparım
12 de değil 10gun sonra adet olmam gerek
tamam canm o zmn 26 olcam adet kafamda öyle kurayımm normalde 2312geçmeden adet olmasanda hemen çıkmayabilirpanik yapma
Öyle yaptamam canm o zmn 26 olcam adet kafamda öyle kurayımm normalde 23
Rabbim insallah hamilelik nasip etsin dualarimdasinizİnşallah canım bu ayda devam edecem dua edin bana da
Koyulaşma onla alakalı değildir bence yakında yumurtlaman olcak diye olabilir kaçıncı gün bugünKizlar bu caksir suyu gercekten ise yariyor gibi ya bugun ikinci gunum sanki koyulasmaya basladi cizgi
Adetim 4 gun surdu bugun 6. Günüm pco var bendeKoyulaşma onla alakalı değildir bence yakında yumurtlaman olcak diye olabilir kaçıncı gün bugün
Bi de aksam tekrarlayayim mi sizce yoksa yarin yine ayni saatte mi yapayim?Koyulaşma onla alakalı değildir bence yakında yumurtlaman olcak diye olabilir kaçıncı gün bugün
Yok akşam tekrarlama günde bir kere yapılıyor çünkü aynı saatte yarın tekrarla bende yaptım test şuan bendede yok akşamda yapsan aynı çıkacak boşuna test harcama olsa olurdu ama yakında pik görürsünBi de aksam tekrarlayayim mi sizce yoksa yarin yine ayni saatte mi yapayim?
Tamam sagolun tesekkurler :)Yok akşam tekrarlama günde bir kere yapılıyor çünkü aynı saatte yarın tekrarla bende yaptım test şuan bendede yok akşamda yapsan aynı çıkacak boşuna test harcama olsa olurdu ama yakında pik görürsün
Rica ederim az önce sormuştum çakşır suyu erkekler için diye biliyorum sendemi içiyorsun çakşırıTamam sagolun tesekkurler :)
Evet bayanlara da faydasi var ararstirirsaniz cikarRica ederim az önce sormuştum çakşır suyu erkekler için diye biliyorum sendemi içiyorsun çakşırı
Anladım peki atardanmı aldın yoksa İnternet te hazır çakşır kökü suyu var onlardanmıEvet bayanlara da faydasi var ararstirirsaniz cikar
Disari cikamadigimiz icin gg dan aldim 1 lt hazir caksir koku suyuAnladım peki atardanmı aldın yoksa İnternet te hazır çakşır kökü suyu var onlardanmı
Anladım canım teşekkür ederimDisari cikamadigimiz icin gg dan aldim 1 lt hazir caksir koku suyu
Rica ederim canimAnladım canım teşekkür ederim
Canım merhaba test atsam benm testimede bakarmısınBugunu yarini ertesi gunu mutlaka degerlendirin sen elinden geleni yapmis oluyorsun Allahin takdiri gerisi.. yarin cuma bol bol dua et. Veee yumurtan tam zamaninda catladi 14. Gun pik olmus oldu cok şükür 15. Gun catladi bu gunden 13. 14. Gun sonra gebelik testi yaparsin canim Allah izin verirse insallah hamile olarak listelere adini yazariz. Bütün dualarim seninle..