Canim adetim 6 gün sürüyor bugün de 16. Günü 30 güne bir oluyorumKuzum pik gibi duruyor bugunu degerlendirin mutlaka yarin testine bakalim. Adet kac gun surdu? Bir de adet bitimi 1. 2. Gun diye yazdin dimi
24. Testine bakabilir miyim
Bugunki testine de bakalim canim dun degerlendirilmrliydiCanim adetim 6 gün sürüyor bugün de 16. Günü 30 güne bir oluyorum
dünü değerlendirdik canın bugün de akşam 10 testi yapar atarım ilişkinin olup olmayacağı söylersin bana canım ayy hakkını helal et böyle sürekli soruyorum ilk defa test yapıyorum kaçırmak istemiyorumBugunki testine de bakalim canim dun degerlendirilmrliydi
2 aydir yumurtlama olmuyo nedense ondan once duzenli olarak 28 32 arasi adet oluyodum ve yumurtlama oluyodu.gecenki adetim 45.gun geldi o surede hormon tahlili ultrason vajina muayene herseyi yaptirdim bi sikinti yok dedi doktorum takviye olarak diofol verdi.ama bu ay da 37.gunde adet oldm ve yumurtlama olmadi.şu sıkıntili zamanlarda hastaneye gitmek pek mantikli gelmiyo malesef.Testin hic pik yapmamış canim. Hormon testi yaptirabilirsen yaptir ama ortalik sıkıntılı bu ay yine ovulasyona devam et olmazsa
Tamamdır kuzum
devam et arada siliniyo arada koyulaşıyo yunurtlama varsa zaten direk koyulaşıyoArkadaşlar acaba benim yumurtlamam olmuş mu ben mi farketmemişim bugün iyice silindi
T çizgisi C den ya koyu olucak ya da c ile aynı olucakArkadaşlar acaba benim yumurtlamam olmuş mu ben mi farketmemişim bugün iyice silindi
Neyin markasıMarkası nedir
45 den 37 ye düşmüş az sabret Allahin izniyle gececek. Olur bazen insanda duzensizlikler hepimizde oldu sakince bir sonraki ayi bekle canim. Ben meselâ işte çalışırken stresten hep adrtim gecikir hamile oldugumu sanırdım işten çıktım adetim de duzene girdi. Inan kafa rahatligi çözüyor sorunu. Insallah duzelecek sabret sakin ol. Diger aya bakalim. Hatta beraber yine takip ederiz olur mu sıkma canını yeter ki.2 aydir yumurtlama olmuyo nedense ondan once duzenli olarak 28 32 arasi adet oluyodum ve yumurtlama oluyodu.gecenki adetim 45.gun geldi o surede hormon tahlili ultrason vajina muayene herseyi yaptirdim bi sikinti yok dedi doktorum takviye olarak diofol verdi.ama bu ay da 37.gunde adet oldm ve yumurtlama olmadi.şu sıkıntili zamanlarda hastaneye gitmek pek mantikli gelmiyo malesef.
Henuz yumurtlama yom canim. Bak C cizgileri nasil ben burdayim diyorsa yumurtlamada da T cizgisi ben burdayim demeli ki yumurtlama basladi diyelim. Sakince ve sabirla devam et testlere.Arkadaşlar acaba benim yumurtlamam olmuş mu ben mi farketmemişim bugün iyice silindi
Kuzum dun bugun ve 2 gun daha.. yani cuma cumartesi pazar pazartesi ara vermeden iliski olmali. Yumurtlama olmus yani :)Canım bugün ki testim silik çıktı catlamis mı yumurtam şimdi nasıl ilişki öneriyorsun gün aşırı mi olacak hergün mü teste devam etmem gerekli mi
Tamam canım pazartesiye kadar olur peki testi yapmaya gerek var mı daha yapayim miKuzum dun bugun ve 2 gun daha.. yani cuma cumartesi pazar pazartesi ara vermeden iliski olmali. Yumurtlama olmus yani :)
Yok canim artik test yapma pik olsu catladi bitti :) hadi hayirlisiTamam canım pazartesiye kadar olur peki testi yapmaya gerek var mı daha yapayim mi