5 6 ay duzenli gidiyo sonra bianda duzen degisiyo stres kaynakli galiba bide kilo artisi oluyo oda etkiliyodur. Bu arada 2 senedir korunmuyoruz ama bi turlu gebelik olmadi.ikimizde de sorun yok sadece arada duzensizlik oluyodu.insallah duzene girerde bi bebisimjz olur.45 den 37 ye düşmüş az sabret Allahin izniyle gececek. Olur bazen insanda duzensizlikler hepimizde oldu sakince bir sonraki ayi bekle canim. Ben meselâ işte çalışırken stresten hep adrtim gecikir hamile oldugumu sanırdım işten çıktım adetim de duzene girdi. Inan kafa rahatligi çözüyor sorunu. Insallah duzelecek sabret sakin ol. Diger aya bakalim. Hatta beraber yine takip ederiz olur mu sıkma canını yeter ki.
Tamam canım çok sağol inşallah güzel haberi veririmYok canim artik test yapma pik olsu catladi bitti :) hadi hayirlisi
Adet bitimi hemen baslamalisin canim.5 6 ay duzenli gidiyo sonra bianda duzen degisiyo stres kaynakli galiba bide kilo artisi oluyo oda etkiliyodur. Bu arada 2 senedir korunmuyoruz ama bi turlu gebelik olmadi.ikimizde de sorun yok sadece arada duzensizlik oluyodu.insallah duzene girerde bi bebisimjz olur.
tabiki beraber takip edelim adet bitimi hemen baslasam mi yoksa bi kac gun beklesem mi
eksik olmuş yazım kullandıgınız ovulasyon testinin markasını yazabilirmisinz. Dogru sonuç veriyormu. Bende bu ay test kullanmayı düşünüyorumNeyin markası
Tamm o zmanAdet bitimi hemen baslamalisin canim.
Ben instagramdan bir gebenin günlüğü sayfasından istettim canım ilk defa kullandım bu ay sende bak istersen o sayfaya ordan istetebilirsin memnun kalan çok kişi vareksik olmuş yazım kullandıgınız ovulasyon testinin markasını yazabilirmisinz. Dogru sonuç veriyormu. Bende bu ay test kullanmayı düşünüyorum
Takip ediyorum sayfayı yorumlar iyi genelde. Siz memnunmusunuz bir sonuç aldınızmı.Ben instagramdan bir gebenin günlüğü sayfasından istettim canım ilk defa kullandım bu ay sende bak istersen o sayfaya ordan istetebilirsin memnun kalan çok kişi var
Daha önce kullanmışmıydınız. Yoksa ilk defa bu ay mı başladınızBugun adetim bitti ve hemen bi tane test yaptim Eki Görüntüle 2611427
Pik yakin olabilir ayni saatlerde teste devam et canimBugun adetim bitti ve hemen bi tane test yaptim Eki Görüntüle 2611427
Bu 4. Denemem. Ilkinde yakalayamamistim. 2.de esim sehir disindaydi.3.de yumurtlama olmadi.bu 4.denemem insallah yumurtlamayi yakaliyip degerlendirecezDaha önce kullanmışmıydınız. Yoksa ilk defa bu ay mı başladınız
Tmm gunde 1 test mi yapmaliyim yoksa 2 kere miPik yakin olabilir ayni saatlerde teste devam et canim
İnşlh yakalarsınız.3.de yumurtlama olmadınız peki adet oldunuz mu.Eger olduysanız kanama şekliniz nasıldı az mı. Normal mı. Çok mıBu 4. Denemem. Ilkinde yakalayamamistim. 2.de esim sehir disindaydi.3.de yumurtlama olmadi.bu 4.denemem insallah yumurtlamayi yakaliyip degerlendirecez
Ay insallah ya.Rabbim isteyen herkese nasip etsin bana da etsin.kimsenin kucagini bos birakmasin,kimsenin cocuguna da heves ettirmesin insallah.İnşlh yakalarsınız.3.de yumurtlama olmadınız peki adet oldunuz mu.Eger olduysanız kanama şekliniz nasıldı az mı. Normal mı. Çok mı
1 yapman yeterli canimTmm gunde 1 test mi yapmaliyim yoksa 2 kere mi
Amin inşlh rabbim gönlümüzw göre versin en kısa zamanda geçen ay benim adetim de çok farklı oldu şöyleki 2gün sürdü. 3.ve 4.gün leke geldi ve bitti. Bu zamana kadar hiç böyle olmamıştım. Hatta yerleşme kanamasımı oluyorım die düşündüm dikkat ettim. Ama bu ay adetim normal seyrinde başladı bugun 5.günüm hala da olmaktayım. Hani ovulasyon testini bu yuzden başlamak istedim geçen ay yumurtlama olmadı die düşünmeye başladım. Yazınızı okuduktan sonra.test kaç günde elinize ulaştı.Herşey gönlümüzce olsunAy insallah ya.Rabbim isteyen herkese nasip etsin bana da etsin.kimsenin kucagini bos birakmasin,kimsenin cocuguna da heves ettirmesin insallah.
Yumurtlama olmadi malesef.
evet adet oldum ama her zamn ki adetim gibi degildi az az , acik renk ve kısa surdu.normalde 6 gun surer 7.gun temzlenirdim.bu sefer 4 gun surdu 5.gun temizlendim.
Amiin amiin hepimizin insallah..3 gune elime ulastiAmin inşlh rabbim gönlümüzw göre versin en kısa zamanda geçen ay benim adetim de çok farklı oldu şöyleki 2gün sürdü. 3.ve 4.gün leke geldi ve bitti. Bu zamana kadar hiç böyle olmamıştım. Hatta yerleşme kanamasımı oluyorım die düşündüm dikkat ettim. Ama bu ay adetim normal seyrinde başladı bugun 5.günüm hala da olmaktayım. Hani ovulasyon testini bu yuzden başlamak istedim geçen ay yumurtlama olmadı die düşünmeye başladım. Yazınızı okuduktan sonra.test kaç günde elinize ulaştı.Herşey gönlümüzce olsun
Canim ben de ilk defa yumurta takibi yaptım sonuç aldım yumurtlamayı gördümTakip ediyorum sayfayı yorumlar iyi genelde. Siz memnunmusunuz bir sonuç aldınızmı.
Çok iyi bi haber hamile kaldınız mı sonucunuzu yazarmısınızCanim ben de ilk defa yumurta takibi yaptım sonuç aldım yumurtlamayı gördüm
Daha var adetime canım olursa inşallah yazarım sende adetin biter bitmez başla ben 16. Günüm de gördüm yumurtlamayi burdaÇok iyi bi haber hamile kaldınız mı sonucunuzu yazarmısınız