Evet canim erken geldi cok şükür iyiyiz. Incir ve su cok tuketiyorum zaten. Rabbim herkese hayirli evlat nasip etsinAyy canım doğummu yaptın epeydir giremedim buraya bende
Erkenmi geldi paşa?
Gözünüz aydın hayırla sağlıkla büyüsün inşÂllah Allah analı babalı büyütsün mâşallah diyelim bideinşallah göğüs yaraların çok yoktur ben çok çekmiştim o konuda
Mercimek, kayısı, hurma, incir, tahin, bulgur, bol bol su ve yeşillikler bunlar hem sütünü hemde kalitesini arttırır
Yarasın paşaya☺
Yumurtlama basliyor 21. Gun testi de yap bakalin. Bugunu degerlendir mutlakaBugun 22.gun yumurtlamami kizlar yardimci olursaniz sevinirim
Pik oldugu gun catladigi gun arti 2 gun daha değerlendirilmeliM3rhaba bende ovulasyon testi ve doktor takibi ile denedim bu ay siz catladiktan sonra da ilişkiye girdiniz mu ben ilişkinin ertesi günü gittiğim de doktor çatlamış yumurtan dedi sonrası da ilişki olmadi olması gereklimiydi
Adetim iki gün geçti bu kadar çizgi çıkması normalmi yumurtlama gibi birşeyin başı olabilir miPik oldugu gun catladigi gun arti 2 gun daha değerlendirilmeli
Cok tesekkur ederim bilgin icin canim Allah analı babalı sağlıklı uzun omurlu büyütsün bebisini darısı bizim basimiza insaahPik oldugu gun catladigi gun arti 2 gun daha değerlendirilmeli
Siliklesmis. 13. 14.15.16. Gunler degerlendirilmeliKızlar sizce silikleşme varmı yardımcı olurmusunuz en alttaki bu gün yaptığım dün değerlendirdik
Adete kadar devam et canim bakalim olur mu sabir kuzumAselce hâlâ yok yumurtlama olmuyor mu acaba
Adet biteli mi iki gun gecti? Eger evetse lh devamli vucutta varoldugu icin bu çizgi normal.Adetim iki gün geçti bu kadar çizgi çıkması normalmi yumurtlama gibi birşeyin başı olabilir mi
Insallah kuzum olacak sizlerinde sabir az kaldi canım olacak.Cok tesekkur ederim bilgin icin canim Allah analı babalı sağlıklı uzun omurlu büyütsün bebisini darısı bizim basimiza insaah
Hayır adetim gecikeli üç gunolduAdet biteli mi iki gun gecti? Eger evetse lh devamli vucutta varoldugu icin bu çizgi normal.
Teşekkür ederim canımSiliklesmis. 13. 14.15.16. Gunler degerlendirilmeli
Bu ayı pek düzenli değerlendiremedik pek umudum yok maalesef bu aydan. inşallah gebelikten dolayı kalınlaşma olmuştur ne diyeyimGebelikte ultrasonda görünür rahim kalinlasmasi. Ama testlerde ogrenmek icin 12 gun cok erken yumurtlama da da kalinlasma olur büyük ihtimalle yumurtlama olabilir degerlebdirin bu gunleri
Insallah canim benim ağzından olsun insallahInsallah kuzum olacak sizlerinde sabir az kaldi canım olacak.
O zaman gebelik testi yapmalisinizHayır adetim gecikeli üç gunoldu
Iyi olmaya calisiyorum canim bebeğim eve geleli kilo alamamis hep emziriyorum ama bilemedim moralim bozulduAselece nasılsın canım bebeğin nasıl?