- 27 Ekim 2018
- 2.896
- 3.564
Tam pik oldu mu? Testlere devam ettin mi?Kızlar çatlayacak mi uzun zaman sonra böyle köyü oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam pik oldu mu? Testlere devam ettin mi?Kızlar çatlayacak mi uzun zaman sonra böyle köyü oldu
Bende gunlerimi degerlendirdim hepsini20. Gun pik gerisi acilma yapmis. Yani catlamis ama olgun yumurtalar oldugu zaman da bu sekilde cikiyor. 20 21 22 23 24 degerlendir mutlaka.
Hayirli olsun saglikla nice senelere annesiMerhaba kızlar bebegimizle evimize dönüş yapmış bulunmaktayız. Dualariniz ve destekleriniz icin hepinize tek tek tesekkur ederim. Rabbim hepinizin kucagini minnoslarla doldursun veee tabiki şu dakikada oglus uyurken eski mesajlardan baslayarak cevaplamaya basliyorum. Sizleri seviyor ve öpüyorum
Benim de böyle olmuştu. Böyle çıktığı için ben erken test alıp 6 gün kala yapmıştım negatif çıkmıştı. Ancak iki gün kala yaptığımda erken gebelik testinde çift çizgiyi gördüm.
Yumurtlamam boyle deisik sonuclar versigi icin adet tarihimide kestiremiyorum bi takvim 4ü diyo biri 6si bu sabah yaptim yine negativ ciktiBenim de böyle olmuştu. Böyle çıktığı için ben erken test alıp 6 gün kala yapmıştım negatif çıkmıştı. Ancak iki gün kala yaptığımda erken gebelik testinde çift çizgiyi gördüm.
Çok sevindim canım benim maşallah sübhanallah ❤Merhaba kızlar bebegimizle evimize dönüş yapmış bulunmaktayız. Dualariniz ve destekleriniz icin hepinize tek tek tesekkur ederim. Rabbim hepinizin kucagini minnoslarla doldursun veee tabiki şu dakikada oglus uyurken eski mesajlardan baslayarak cevaplamaya basliyorum. Sizleri seviyor ve öpüyorum
Gebelikle ilgili bir şey demedi doktor. Ama bugün itibariyle kasık ve bacağa vuran ağrım var. Bu ay soğan kürü yapıyorum şimdi adetin 18. Günündeyim. Eğer gebelik varsa ultrasonda hemen kalınlaşması görülür mü? Bu ay ovulasyon yapmadım eşim artık kasılıyor hep şartlı mi olacak diye söylenmeye başladı haklı olarak. Adetime 12 gün varAdetin ne zaman? Gebelikte dr rahim duvari kalinlasiyor adet zamani da kalinlasiyor.
Gebelikte ultrasonda görünür rahim kalinlasmasi. Ama testlerde ogrenmek icin 12 gun cok erken yumurtlama da da kalinlasma olur büyük ihtimalle yumurtlama olabilir degerlebdirin bu gunleriGebelikle ilgili bir şey demedi doktor. Ama bugün itibariyle kasık ve bacağa vuran ağrım var. Bu ay soğan kürü yapıyorum şimdi adetin 18. Günündeyim. Eğer gebelik varsa ultrasonda hemen kalınlaşması görülür mü? Bu ay ovulasyon yapmadım eşim artık kasılıyor hep şartlı mi olacak diye söylenmeye başladı haklı olarak. Adetime 12 gün var
Catlamadan sonra 14.gun cnm ama sabret bn 18 de yapmistm ins sennde oyle olurMerhabalar ;
Regl dönemlerim düzenli olmasına rağmen bu ay 21.gün yumurtlama 22.gün çatlama gerçekleşti.Önemli tarihler değerlendirildi.Regl olmazsam (ki sanırım geç yumurtlama olduğu için reglim geç olacak) en erken ne zaman test yapmaliyim ? Elimde ovulasyon testlerim ile birlikte gelen 1 adet erken gebelik testi var.Ne zaman yapmalıyım? Aselece müsait olunca yazar mısın canım ? Bilgisi olan arkadaşlar da yazarsa çok sevinirim
Çok teşekkür ederim canım yorumun için inşallah bakalım hayırlısı ile istiyorum artık Seninde bebeğin sağlıkla dünyaya gelsin inşallah ❤Catlamadan sonra 14.gun cnm ama sabret bn 18 de yapmistm ins sennde oyle olur
21 22 23 24. Gunler degerlendirilmeliydi canim. Catlama hangi gun olduysa onun ustune 14 gun say adet tarihin. Catlamadan en az 12 gun sonra gebelik testi yapabilirsin canimMerhabalar ;
Regl dönemlerim düzenli olmasına rağmen bu ay 21.gün yumurtlama 22.gün çatlama gerçekleşti.Önemli tarihler değerlendirildi.Regl olmazsam (ki sanırım geç yumurtlama olduğu için reglim geç olacak) en erken ne zaman test yapmaliyim ? Elimde ovulasyon testlerim ile birlikte gelen 1 adet erken gebelik testi var.Ne zaman yapmalıyım? Aselece müsait olunca yazar mısın canım ? Bilgisi olan arkadaşlar da yazarsa çok sevinirim
Aminn canım Rabbim kimseyi evladıyla sinamasin evlat aşkıyla yandirmasin tez zamanda isteyen herkese nasip olsunAselce gozun aydın canım cok sukur cok sevindim rabbim sağlık versin ikinizede
Günler değerlendirildi canım.O zaman regl olmazsam 12. Gün test yaparım inşallah21 22 23 24. Gunler degerlendirilmeliydi canim. Catlama hangi gun olduysa onun ustune 14 gun say adet tarihin. Catlamadan en az 12 gun sonra gebelik testi yapabilirsin canim
Aminn insallahAminn canım Rabbim kimseyi evladıyla sinamasin evlat aşkıyla yandirmasin tez zamanda isteyen herkese nasip olsun
Merhaba kızlar bebegimizle evimize dönüş yapmış bulunmaktayız. Dualariniz ve destekleriniz icin hepinize tek tek tesekkur ederim. Rabbim hepinizin kucagini minnoslarla doldursun veee tabiki şu dakikada oglus uyurken eski mesajlardan baslayarak cevaplamaya basliyorum. Sizleri seviyor ve öpüyorum
M3rhaba bende ovulasyon testi ve doktor takibi ile denedim bu ay siz catladiktan sonra da ilişkiye girdiniz mu ben ilişkinin ertesi günü gittiğim de doktor çatlamış yumurtan dedi sonrası da ilişki olmadi olması gereklimiydiAMinnn bakalim sali gunu detaylımız var bizimde ins guzel haberler aliriz bizde sizdeYeni istemeye basladiniz sanirim hic stres yapmayin ovulasyon candir ben ovulasyon la hamile kaldim ins darisi size