- 21 Şubat 2019
- 399
- 433
- 31
Rahim duvarında kalınlaşma var dedi bir de. Allak bullak oldu kafam.Ya buay benımde sıkıntı yumurta buyudu daha catlamadı kıst olcak sanırımhuamıle kalmadan basladım ben kalıncamı kullan dedı bıkac dr a daha sor bence
Hersey engel cıkıyor onumuze ben anlamadımRahim duvarında kalınlaşma var dedi bir de. Allak bullak oldu kafam.
Af af salak gibiyim artık her gittiğimde başka şeyler duyuyorum doktordan. Ovulasyon yapmayı da bıraktım dün itibariyle. Eşim artık isyan etti haklı olarak. Teste göre planlıyoruz hepsini şartlandırıyoruz belki akışına bıraksak kendiliğinden olacak ama akışına bırakamıyoruzHersey engel cıkıyor onumuze ben anlamadım
aynen cnm adamlarda kendını sartlandırıyormartık ogune goremovuda koyuyu gordum ama dr catlakamus dedı adet gecıcej sanırım bakıcaz artıkAf af salak gibiyim artık her gittiğimde başka şeyler duyuyorum doktordan. Ovulasyon yapmayı da bıraktım dün itibariyle. Eşim artık isyan etti haklı olarak. Teste göre planlıyoruz hepsini şartlandırıyoruz belki akışına bıraksak kendiliğinden olacak ama akışına bırakamıyoruz
Adetim sadece 2 gün gecti bakalim eger adet degilse belli olur zaten bi kac güne. Normal testte cikmaz 5 6 gün en az gecmesi lazim.Geçti madem yap testi normal testte bile çıkar varsa
Bu günler geçecek çok değil bir iki ay sonra beneğinizle bugünleri çoktan unutmuş oyunlar oynuyor olacaksınız. Size de miniğinize de geçmişler olsun. Tebrik ederimHepinize sonsuz teşekkür ederim kuzumun iyi haberlerini aliyoruz. Insallah guzel olacak hersey. Sizleri cok seviyorum dua da ediyorum. Bu arada ameliyati spinal oldum belden uyusma kendimdeydim herseye sahit oldum. Ve önce ayet-el kürsi okudum ameliyat boyunca hepinize dua ettim inşallah kabul olur. Hep duamdasiniz. En kisa surede sizlere destek icin burda olucam o güne kadar ovulasyon bilen arkadaslar bilmeyenlere destek olsun. Rabbim hepimizin yar yardimcisi olsun. Geldigimde guzel haberlerinizi almak dilegimle dua ile kalin sevgiler hepinize kocamanindan..
Evet canım tam çatladık günü de değerlendirseydinherkese merhaba..ben bu ay doktorumla beraber yumurtlama takibi yaptık ilişkinin ertesi günü gittiğimde yumurtan çatlamış dedi çatladıktan sonrasında da ilişkiye gerek varmı ? bilen var mı
Gec yumurtlama olacak. Devam et testlere canimKiz hala yumurtlama olmamis gibi demi bu ay yumurtlama olmuycakmi acaba yardimci olurmusunuz
20. Gun pik gerisi acilma yapmis. Yani catlamis ama olgun yumurtalar oldugu zaman da bu sekilde cikiyor. 20 21 22 23 24 degerlendir mutlaka.
Yumurtlama henuz yok ama gec yumurtlama.olacak devam et testlere bakalimArkadaşlar 18 .gun hâlâ koyulaşıyor
Adetin ne zaman? Gebelikte dr rahim duvari kalinlasiyor adet zamani da kalinlasiyor.Rahim duvarında kalınlaşma var dedi bir de. Allak bullak oldu kafam.
21 22 23 24 degerlendirilmeli canimEki Görüntüle 2538793 @rus ruleti @MelodiminEsi Hanımlar merhaba bugün çatladı sanırım benim yumurta.Dün yani 21.Gün değerlendirildi.Bugun yani 22.Gün + yarın değerlendirsem yeterli midir sizce ?