- 18 Haziran 2019
- 1.304
- 1.733
- 38
Cok guzel canim Allah azminin sonucunu pozitif versin. Cok amin.. yumurtan catlamis hayirli olsun. Bu arada dun pikti degerlendirdin. Bugunu yani pazar pazartesi sali bu 3 gun ara vermeden ilişki olmali mutlaka. Sonra dinlenirsiniz 5 gun filan sonrasinda adete kadar 2 gune bir iliski yapabilirsiniz
[/QUOTE
tamam canım çok sağol inşallah tutar da ben de senin gibi hamile kalıp ,tecrübelerimi gebe kalmak ısteyenler için paylasırım burdakendim için dua ederken seni de hep kalbımden gecırıyorum allahım saglıkla hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin benim gibi isteyen herkese de hamile kalmayı hayırlısıyla nasip eder inşallah
canım nasılsın bebiş nasılInsallah canim insallah olacak
Cnm ben hala adet olmadım 30 bugun sanırım gec yumurtladım sabah test yaptım negatıf valla cumaya kadar olmazsam dr a gıtsemmıInsallah canim insallah olacak
Iyiyim canim hazirlik yapiyoruz sen nasilsincanım nasılsın bebiş nasıl
Doktora git cumaya kadar olmazsan. Test negatif mi resmi varsa atsanaCnm ben hala adet olmadım 30 bugun sanırım gec yumurtladım sabah test yaptım negatıf valla cumaya kadar olmazsam dr a gıtsemmı
Evet dırek negatıf hafıf bel kasık agrım oluyo arada cnm cuma falan gıdıcem ozaman gecıkme normal olmaz heralde okadar yarın sabah yenıden mı yapsam test artık negatıften de sıkıldımDoktora git cumaya kadar olmazsan. Test negatif mi resmi varsa atsana
bn kötüydüm cnm iş seyahatim vardı kıbrısa gttik ama çok kötü oldum nabzım 136 cıktıIyiyim canim hazirlik yapiyoruz sen nasilsin
Evet dırek negatıf hafıf bel kasık agrım oluyo arada cnm cuma falan gıdıcem ozaman gecıkme normal olmaz heralde okadar yarın sabah yenıden mı yapsam test artık negatıften de sıkıldım
27 28 de olurdum 30 bugun cnm gec yumurtluyorum bır ıhtımal oyuzden beklıyorum 35 e kadar beklıcemallah allah
kaç gün gecikti adetiniz?
Cumayi bekle bence canim bakalimEvet dırek negatıf hafıf bel kasık agrım oluyo arada cnm cuma falan gıdıcem ozaman gecıkme normal olmaz heralde okadar yarın sabah yenıden mı yapsam test artık negatıften de sıkıldım
Iyi olduguna sevindim canim.. dikkat et yine de gebelikte seyahat etmek uzun yola gitmek ucak seyahati pek onerilen bir durum degil bilgin olsun. Cok cok dikkat etbn kötüydüm cnm iş seyahatim vardı kıbrısa gttik ama çok kötü oldum nabzım 136 cıktıbebege bişey oldumu dıye acile gttim akşam bebeğim keyfi yerindeydi sukur hala cnsyt belli degil eylül 3 4 gbi gtcem kendi doktoruma belli olur ıns:)çok sevndm iyi olmana msjları okudum mrk
13. Testi tekrarla sivi alimina dikkat ederekAselece canım testini yormlarmsn çok kafam karştı normlda hep 15. 16. Günlerpik olur duu
Canım tekrrladım 2.5 saat yaklşk sıvı almadım zaten döker dökmezz ikisi bir çıkıoo13. Testi tekrarla sivi alimina dikkat ederek
Beklıyorum cnm goguslerımın ustu baya acımaya basladı bakalım adetmı gelcekCumayi bekle bence canim bakalim
Bugunu degerlendirin canim yarin testin daha koyu cikabilir tam pik olabilir yarin ki testine gore plan cizerizCanım tekrrladım 2.5 saat yaklşk sıvı almadım zaten döker dökmezz ikisi bir çıkıoo