- 27 Ekim 2018
- 2.896
- 3.564
Canını neden sıkıyorsun.. bakalım nasip hic bir sey belli olmaz.. adet olacam dersin hamile olursun stresle kendine zarar verirsin üzülme rahat ol.. olacaksa da Rabbimden gelecek.. ya nasip...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canını neden sıkıyorsun.. bakalım nasip hic bir sey belli olmaz.. adet olacam dersin hamile olursun stresle kendine zarar verirsin üzülme rahat ol.. olacaksa da Rabbimden gelecek.. ya nasip...
Oyle cnm bakalım bılacgın daha bekleyelım neler olcak Allah dogru zamanda verıp saglıkla dogurmayı nasip etsın herkese ıkıgın olmazsam ozaman mı test yapsam sence cnnCanını neden sıkıyorsun.. bakalım nasip hic bir sey belli olmaz.. adet olacam dersin hamile olursun stresle kendine zarar verirsin üzülme rahat ol.. olacaksa da Rabbimden gelecek.. ya nasip...
Sabret 2 gun sonra yap testini.. ama lutfen ve lutfen canini sıkma.Oyle cnm bakalım bılacgın daha bekleyelım neler olcak Allah dogru zamanda verıp saglıkla dogurmayı nasip etsın herkese ıkıgın olmazsam ozaman mı test yapsam sence cnn
Normal devam testlere..
[/QUOTE
Tamam teşekkür ederim. Rabbim sanada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Haklısın cmm tamam bekleyelım adet gelmezse yaparım 2 gune Allah hakkımızda hayırlısını nasıp eteın hepımızınSabret 2 gun sonra yap testini.. ama lutfen ve lutfen canini sıkma.
Evet canım yumurtlama daha erken oldu ve o ay hamile kaldımBal tarçın çörek otu kullanırken herhangi bir farklılık hissettin mi diğer aylara göre? Faydasını gördün mü?
Bu ay tam başladım doktorum inofolic ve kullanmamı söyledi bıraktım bakalım nasipEvet canım yumurtlama daha erken oldu ve o ay hamile kaldım
canım sence yumurtlamamı??O zaman bugun olmasin yarin testini ayni saatte yap bakalim olur mu
hatta sırası böyleSabret 2 gun sonra yap testini.. ama lutfen ve lutfen canini sıkma.
Hemde nasil yumurtlama maşallah bugunu degerlendir yarin catlamasi gerekir testin yarin da takip edelim. Darisi gebelige olsun bu cizginin..hatta sırası böyle
Hemde nasil yumurtlama maşallah bugunu degerlendir yarin catlamasi gerekir testin yarin da takip edelim. Darisi gebelige olsun bu cizginin..
inşallah canım inşallahsağolasın çok yardımcı oldun bana canım allah razı olsun
Yok canim pik degil c cizgisi siliklesmedigi surece pik olmaz.. duzenli iliski ve duzenli test takibine devam etmelisinKızlar merhaba. Uzun bir aradan sonra geldim. Adetim bittikten sonra rahim filmi çekildim. Eki Görüntüle 2301358 Ovulasyon testine tekrar başladım işin içinden çıkamadım sizce pik görmüş müyüm?
+ olanlar değerlendirdiğimiz günler. Günaşırı ilişki sence yeterli mi? Bu aradada Aselece çok geçmiş olsun canım bu İyiliklerin karşılığında inşallah sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inşYok canim pik degil c cizgisi siliklesmedigi surece pik olmaz.. duzenli iliski ve duzenli test takibine devam etmelisin
Ardi ardina iliski olmasin mesela 2 gun tatil bir gun iliski olsun pik olana kadar canim. Bir de gönlünü rahat tut film sonuclarin da iyiyken cabalamak sana kaliyor artik :) duan icin tesekkur ederim canim sadece korkuyorum galiba gun gectikce daha cok artiyor korkularim. Dua et bana dilerim dogumdan sonra da konusmak nasip olur burda+ olanlar değerlendirdiğimiz günler. Günaşırı ilişki sence yeterli mi? Bu aradada Aselece çok geçmiş olsun canım bu İyiliklerin karşılığında inşallah sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inş
Çok şükür film sonucuna doktorum iyi dedi. Genetik araştırma ve kan pıhtılaşması testi sonuçlarını bekliyorum. Ekim başında çıkacak sonuçlar. Tamam pik görene kadar rahat olalım. Bence sende rahat ol Rabbim ol der oluverir. İnşallah sağlıcakla doğumunu yapıp bize mutlu haberi vereceksin inşallahArdi ardina iliski olmasin mesela 2 gun tatil bir gun iliski olsun pik olana kadar canim. Bir de gönlünü rahat tut film sonuclarin da iyiyken cabalamak sana kaliyor artik :) duan icin tesekkur ederim canim sadece korkuyorum galiba gun gectikce daha cok artiyor korkularim. Dua et bana dilerim dogumdan sonra da konusmak nasip olur burda
canım bu da bugunkü testimvallahı saati kaçırmayayım dıye yollardayız benzin istasyonunda yaptımHemde nasil yumurtlama maşallah bugunu degerlendir yarin catlamasi gerekir testin yarin da takip edelim. Darisi gebelige olsun bu cizginin..
çubuguda yanıma almaya unutmuşumalllahtan fotosu var kıyaslayabılmek ıcın..üstteki dününde alttaki bugun..dün akşamı değerlendirdikHemde nasil yumurtlama maşallah bugunu degerlendir yarin catlamasi gerekir testin yarin da takip edelim. Darisi gebelige olsun bu cizginin..
Cok guzel canim Allah azminin sonucunu pozitif versin. Cok amin.. yumurtan catlamis hayirli olsun. Bu arada dun pikti degerlendirdin. Bugunu yani pazar pazartesi sali bu 3 gun ara vermeden ilişki olmali mutlaka. Sonra dinlenirsiniz 5 gun filan sonrasinda adete kadar 2 gune bir iliski yapabilirsinizçubuguda yanıma almaya unutmuşumalllahtan fotosu var kıyaslayabılmek ıcın..üstteki dününde alttaki bugun..dün akşamı değerlendirdik✌