j
Test resimlerini toplu atar misin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test resimlerini toplu atar misin
Aselece LadyMorganas Uraniaaflora Mavi Boncugumm selam kizlar nasilsiniz benim bence tutmadi bu ay sanki goguslerim aciyo battan once hep acir gerci saha 12 gun var ama umutsuzum
Hala pik canim
Senin yumurtalarin kaliteli oyuzden hala pik cnm
Bence sivi alimina dikat etiysenAaa öyle mi ondanmı geç çatlıyor
Ya bişey sorucam kuzum dün birisi bana ovulasyon testiyle ilgili bişey söyledi ben şöyle yapıyorum 1-2 bardak su içtikten sonra 1 saat falan sonra bir kez tuvalete gidiyorum sonra daha gitmiyorum 1 saat daha geçiyo o zaman az bi idrarla testi yapıyorum acaba yanlış mı yapıyorum? Testi yapmadan önce idrara sıkışık olmak gerekiyomuş ama ben sıkışık olmuyorum yanlışmı yapıyorum
Sen ne yaptın?
Testlerim hala silik galiba belki bu ay yumurtlama olmazAaa öyle mi ondanmı geç çatlıyor
Ya bişey sorucam kuzum dün birisi bana ovulasyon testiyle ilgili bişey söyledi ben şöyle yapıyorum 1-2 bardak su içtikten sonra 1 saat falan sonra bir kez tuvalete gidiyorum sonra daha gitmiyorum 1 saat daha geçiyo o zaman az bi idrarla testi yapıyorum acaba yanlış mı yapıyorum? Testi yapmadan önce idrara sıkışık olmak gerekiyomuş ama ben sıkışık olmuyorum yanlışmı yapıyorum
Sen ne yaptın?
Sen tekrar test yaptinmi cnmAaa öyle mi ondanmı geç çatlıyor
Sen ne yaptın?
Cuma cumartesi pazar degerlendirmeliydin eger akıntı varsa ustune değerlendirebilirsinKızlar perşembe günü çatlama iğnesi oldum cuma cumartesi çok ağrım akıntım oldu geçti akıntı da kesilmişti bugün yine sağ kaşık da ağrı olmaya ve şeffaf akıntı çok gelmeye başladı acaba arka da küçük olan yumurtalar gelişti çatlıyor mu onların boyutunu söylemedi doktor sadece bir yumurta mi söylemişti 23 mm demişti onun için iğne vurulmuştu
Hayur yumurtlama gec olacak gibi duruyor
Testleri ustten gorunecek sekilde cekersen canim net görünür zaten biraz renkleri dağılmış zor gorunuyor
canım kaçıncı gun testin silik
19.gün müş şimdi gördüm bnmde 19.gün pik oldugu olmustu belki bıraz daha gec olcak neden olmasın sabırla bekle kuzum sennde kımyasalın olmustu ıns yıne saglıklısı gelecek inş.
Değerlendirdimcanım o günden sonra da gün aşırı değerlendiriyoruz eşim in sperm ileri hareketi yüzde 22 sayısı 120 milyonCuma cumartesi pazar degerlendirmeliydin eger akıntı varsa ustune değerlendirebilirsin
Sen tekrar test yaptinmi cnm
çatlamış işteeeee gözün aydınnnnn :) ya bu arada etıketleyi nasıl ypıosunuzYaptım canım bu sefer idrara sıkışık yaptım
Önce C belirdi sonra T silik çıktı
En alttaki yeni olan... Ama ondan öncekilerin hepsini çok az idrarla yapmıştım, sıkışık değildim yani yanlış çıkma ihtimali olurmu kafama takıldı Aselece wox_90 Uraniaaflora Ojej
Drkdrk
Eki Görüntüle 2293938
aselece söyler yıne sana bugunu ve 4 gunu degerlendr cnm cok sevndm catlamısçatlamış işteeeee gözün aydınnnnn :) ya bu arada etıketleyi nasıl ypıosunuz
çatlamış işteeeee gözün aydınnnnn :) ya bu arada etıketleyi nasıl ypıosunuz
aselece söyler yıne sana bugunu ve 4 gunu degerlendr cnm cok sevndm catlamıs
sıkısıklıkla alakası ıoldugunu dusunmuyorum ay birnde bi gelişme görünvce burda bnde cok seviniyorum hala bu gruptan kopamıyorum hepnz kızkardesm gbsnz valla :)Sağol canım hayırlısı olur inşÂllah nasipte varsa tutar artık diğerlerini hiç idrara sıkışıkken yapmamıştımya bir an tereddüt ettim acaba pikler yanlışmı gösterdi diye ama bir arkadaşım dediki pik günü idrara sıkışık bile olmadan farketmiyo yine aynı çıkıyo dedi
içim rahatladı. Etiket şöyle oluyo canım şu işarete tıkla @ yanına etiket yapmak istediğin kişinin adını yaz boşluk bırakmadan yani ismin başında @ olacak o zaman zaten otomatikman nickler çıkıyor ordan tıkla ismine
alakasi yok diye biliyorum ben canm.yumurtan catlamis .insalah bebis tutarYaptım canım bu sefer idrara sıkışık yaptım
Önce C belirdi sonra T silik çıktı
En alttaki yeni olan... Ama ondan öncekilerin hepsini çok az idrarla yapmıştım, sıkışık değildim yani yanlış çıkma ihtimali olurmu kafama takıldı Aselece wox_90 Uraniaaflora Ojej
Drkdrk
Eki Görüntüle 2293938
canm sen nasilsn. bebisin nasil . daha iyisindir umarimsıkısıklıkla alakası ıoldugunu dusunmuyorum ay birnde bi gelişme görünvce burda bnde cok seviniyorum hala bu gruptan kopamıyorum hepnz kızkardesm gbsnz valla :)
Mavi Boncugumm ögrendım tesekkür ederim :)