- 22 Mart 2019
- 5.255
- 11.805
- 25
Bakalim benimki ne zaman pik yaparAynen tecrubeli olmama ragmen o pik heycani ilk gunku gibi evet hemen sonra basladim 17. Gun falan gnde 2 kez yaptm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakalim benimki ne zaman pik yaparAynen tecrubeli olmama ragmen o pik heycani ilk gunku gibi evet hemen sonra basladim 17. Gun falan gnde 2 kez yaptm
InsallahÖyle yaparım canım sağol☺ ya ama moralim bozuldu eşim yoldan geldi yorgun yattı uyudu haliyle bu geceyi değerlendiremedik☹ sabah denesem inşallah geç kalmış olmam bu hesaba göre bayramın ilk günü adet olmam gerekiyor inşallah gelmezde sağlıkla kalırım bu sefer hepimiz için sağlıklı diliyorum
Tamamdır. Bugun yeni testlerim gelir. Hemen başlıyorum o zaman.Erken görme ihtimaline karsi her zaman adet bitimi baslamalisin..
18 koyulasmaya baslamis canim az daha bekle olcak.insallahAselece Mavi Boncugumm Ojej wox_90 kizlar sizce testlerimde bi koyulasma varmi sanki bi tik daha belirgin olmus diyerlerine gore
Eki Görüntüle 2293550
Pikten sonra siliklesene kadar yap canimKızlar pik gördük önemli günler değerlendirildi peki test yapmaya devam ediyor muyuz .
Insallah bakalim yarin nasil olcak18 koyulasmaya baslamis canim az daha bekle olcak.insallah
Bence doktor kontrolunde kullansan daha iyiKizlar bisey sorsam benim asilamadan kalma progestanim var smdk yumurtlamanin tum gunlerini degerlendirdik nerdeyse. Asilama da kimyasalla somuclanmisti 1 hafta snra kanamam baslamisti asilamadan smdi progestan kullansam tekrar olur mu ki fikri olan
Protestan ne işe yarıyor , bence doktoruna sor canımkafana göre yapmaKizlar bisey sorsam benim asilamadan kalma progestanim var smdk yumurtlamanin tum gunlerini degerlendirdik nerdeyse. Asilama da kimyasalla somuclanmisti 1 hafta snra kanamam baslamisti asilamadan smdi progestan kullansam tekrar olur mu ki fikri olan
Bak canim bu benim alltan itibaren 18. 19. 20. Gunum yaklasiyor gibi istersen aksam tekrarla.koyulasmaya baslarsa anlarsinInsallah bakalim yarin nasil olcak
Dusukleri engellemek icin veriliyor tutunmasi icinProtestan ne işe yarıyor , bence doktoruna sor canımkafana göre yapma
ewet canm. bi tik daha koyu son testin . insalah en kisa zamanda pik yapacakAselece Mavi Boncugumm Ojej wox_90 kizlar sizce testlerimde bi koyulasma varmi sanki bi tik daha belirgin olmus diyerlerine gore
Eki Görüntüle 2293550
Bence doktor kontrolunde kullansan daha iyi
Yaptım canım artık silik stabil . Önemli günlerde geçti . Artık regl için gün sayacağım ama o sıPikten sonra siliklesene kadar yap canim
O zaman kafana göre kullanma canım. Bence doktoruna bir sor. Bi de olumlu düşün bence öyle bişey olmayacak inşallahDusukleri engellemek icin veriliyor tutunmasi icin
Aselece Mavi Boncugumm Ojej wox_90 kizlar sizce testlerimde bi koyulasma varmi sanki bi tik daha belirgin olmus diyerlerine gore
Eki Görüntüle 2293550
Kizlar bisey sorsam benim asilamadan kalma progestanim var smdk yumurtlamanin tum gunlerini degerlendirdik nerdeyse. Asilama da kimyasalla somuclanmisti 1 hafta snra kanamam baslamisti asilamadan smdi progestan kullansam tekrar olur mu ki fikri olan
Catlamadan sonra test yapmana gerek yokKızlar pik gördük önemli günler değerlendirildi peki test yapmaya devam ediyor muyuz .
Asilama olduysa kullanabilirsin ayni zamanda yeni gebeyken de lekelenme varsa dusuk riski varsa kullanabilirsin.Kizlar bisey sorsam benim asilamadan kalma progestanim var smdk yumurtlamanin tum gunlerini degerlendirdik nerdeyse. Asilama da kimyasalla somuclanmisti 1 hafta snra kanamam baslamisti asilamadan smdi progestan kullansam tekrar olur mu ki fikri olan