- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var canimEn sınuncusunu 14:00 te yaptım sızce koyulasma varmı
Yapmaya devammı herhun kuzum Cumartesi drma gıdecegınV
Var canim
Yerlesme kanamasi olamaz mi?Sanirim regl olucam çatlamadan bu güne 11.gün ama karın bel.ağrım var az önce akıntıya karışık kahve leke gelmeye başladı bu ay günleri iyi degerlendirmistik oysaki sabaha başlarsa eğer cuma günü kadın doğuma randevu alayım hormon tahlili yaptırayım diyorum 3.gün hafta sonuna geliyo cunku
İnşallah ama hiç ümidim yok malesef çünkü karnım falan aynı regl olcakmisim gibiYerlesme kanamasi olamaz mi?
Allahin isi belli olmaz Insallah gönlünce olur cnmİnşallah ama hiç ümidim yok malesef çünkü karnım falan aynı regl olcakmisim gibi
Bir test yapsaydın keşke. Belki çıkardı.İnşallah ama hiç ümidim yok malesef çünkü karnım falan aynı regl olcakmisim gibi
İnşallah Rabbim herkesin istedigini verirAllahin isi belli olmaz Insallah gönlünce olur cnm
Yarın sabah yapicaktim aslında ama böyle olunca hiç hevesim kalmadı kesin yarına gelir gibi bakalım nasipBir test yapsaydın keşke. Belki çıkardı.
Yarar canim o yuzden pik catlama arti 2 gun daha iliski oneriyoruzKizlar mrb. Mesela dün öglen test pik aksam17.00 deki test silik cikti. Yani öglenle aksam arasinda yumurta catladiysa bugünki iliski ise yaramiyormu
Devam et canim her halikarda devam et.. doktor kontrolu de olsa devam et testlere..Yapmaya devammı herhun kuzum Cumartesi drma gıdecegın
Guzel canim 2 gune bir beta hcg degerine baktir saglucakla artsin insallahAselece canım kan verdim değeri 134.9 nasıl sence
Yarar canim o yuzden pik catlama arti 2 gun daha iliski oneriyoruz
Doktor bana yumurtan catlamak üzere hatta çatlamaya başlamış diye gösterdiği günün gecesi ve ertesi günü degerlendirdim. Bu kadar yeter heralde dedim 2 gün boş gecti. Bugün 3. Gun. Şimdi pişman oldum gibi sanki dünü boş gectigim için. O iki günde çatlamış mıdır acaba.Yarar canim o yuzden pik catlama arti 2 gun daha iliski oneriyoruz
Buarada doktora gidişinin 6. Günü bugün. Goguslerimde hafif dolgunlasma var. Acaba döllenme gerceklesmismidir ya da adet olacağımGuzel canim 2 gune bir beta hcg degerine baktir saglucakla artsin insallah