- 14 Haziran 2019
- 54
- 85
- 34
her zaman ediyorum merak etmeyinInsallah canim kalp atisinida duyarsin bizide unutma dua et
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
her zaman ediyorum merak etmeyinInsallah canim kalp atisinida duyarsin bizide unutma dua et
Anladık cnm ıste her ayda yumurtlama olmuyo bılıyosun ıns buau bızım ıcın umut olur pzel bısey yapıyomusum ben baş polen propolis tüketiyorum işe yarıcakmı bılmıyorumBende yapacam adetimin bitmesini bekliyom
Gecen ay laqobuck kullandim yumurtlamayi gormedim ama galiba 16 17 bnmde ilacli ilacsiz bilmiyorum cunku bundun 3 ay once 17 gun gordum yumurtlamayi
Ben bisey kullanmadim canim mallesefAnladık cnm ıste her ayda yumurtlama olmuyo bılıyosun ıns buau bızım ıcın umut olur pzel bısey yapıyomusum ben baş polen propolis tüketiyorum işe yarıcakmı bılmıyorum
Başın sağolsunçok acı kızlar hiç tarifi yok 3unde kaybettim annemi 9unda dr kontrolune gttim kalbi atıyodu miniğimin 130 dedi dr inş sorun olmamıstr sonrasında da
Eki Görüntüle 2289624
Dün ilk yaptım ovulasyon testini kızlar nasiliyi dimi bugün de yapacam
Regl değilim biteli 8gün oldiReglinin kacinci günündesin canim
Regl değilim biteli 8gün oldi
Regl değilim biteli 8gün oldi
Dün biraz daha koyuydu bugün bi tik silikti dünü değerlendirdik bugünde bakalımSen bugünü kacirma degerlendir muhakkak canim 1 hafta gun aşırı diyor doktorlar
Dün biraz daha koyuydu bugün bi tik silikti dünü değerlendirdik bugünde bakalım
Ayda iki defa yumurtlama olabiliyor canim bu yüzdenAselece benim 2 temmuzda testim pik yaptı 3 temmuzda çatladı sonra adetime 4 gün kala yine pik olmaya başladı ve düne kadar devam etti hamilelik testi yaptım negatif çıktı ki bugünde adet oldum geçen ay kimyasal geçirmiştim bu aydan çok umutluydum ama olmadı sorum şu benim testlerim neden pik göstermiş olabilir son günlerde???
Inşallah herkesHadi insallah muradina erersin insallah bu ay
Aselece canm bakarmısınmerhabalar
luteal fazın yani yumurtlamadan bir sonraki adete kadar olan zamanın 12 gün sürmesi normalmi 14 gün olmuyor bende
genel gecer 14 gündür ve cogu kadinda böyledir. 12 günden kisa veya 16 günden uzun olmasi iyi sayilmiyormus. Benim de luteal faz 12 gün. Doktor normal dedi.merhabalar
luteal fazın yani yumurtlamadan bir sonraki adete kadar olan zamanın 12 gün sürmesi normalmi 14 gün olmuyor bende
Adet döngün sürekli aynı ve surekli luteal fazin 12 ise sorun olmaz canim.. ama aydan aya bu sayilar farklılık gosteriyorsa hormonlara baktirabilirsinAselece canm bakarmısın
Benım buayda sabs yok sanırım cnm ev sahıbı evden cıkın dedı bıze sımdı onun derdıne dustuk stres ıyıceAyda iki defa yumurtlama olabiliyor canim bu yüzden
ah çok sevindim canm ya =)))genel gecer 14 gündür ve cogu kadinda böyledir. 12 günden kisa veya 16 günden uzun olmasi iyi sayilmiyormus. Benim de luteal faz 12 gün. Doktor normal dedi.
yani şöyle her ay adet oluyorum 28-32 arası geliyor..bidahaki ay luteal fazıma bida bakıcam ozamanda 12-13 se gitmicem doktroaAdet döngün sürekli aynı ve surekli luteal fazin 12 ise sorun olmaz canim.. ama aydan aya bu sayilar farklılık gosteriyorsa hormonlara baktirabilirsin