Akşam 10 da yaparım tekrar zaten eşim o saatte geliyor işten şimdi benim kafama takılan çatlama olsa ayın 6 sındaki ilişkiden döllenme olasılığı var mı
2 gün bu kadar koyu çıkması normal mi
zaten benim o kadar karışık ki ben temmuz 1 inde ağrım oldu solda test yaptım gittikçe silikleşen çizgi görünce 2 sinde birliktelik oldu 3 ünde doktor kontrolüm vardı doktora da söyledim o da sağında bir yumurta büyüyor dedi onu takip edecez çatlama için dedi ana ben solumda çok ağrım oldu deyince baktı dedi ki solunda ovulasyon olmuş görünüyor değerlendirdin mi evet dedim iyi yapmışsın dedi gerek yok dedi adet olmazsan test yap inofolic yazdı rde tabi benim aklım sağdaki yumurtada kaldı sonra sancım yine öyle sağ da da olunca 6 sında test yaptım hafif silik dedim çatlamış galiba birliktelik oldu ama dün yaptım ilk kez pik gördüm be bugün hala koyu kafam allak bullak
bu arada son adetim 10 Haziran birliktelik ise sadece 2 Temmuz ve 6 Temmuz deneyimlerinizi bekliyorum
pko olduğu için geç adet oluyorum o yüzden doktor kontrolüne gitmiştim sıkıntın yok dedi ovu takip et dedi