- 8 Aralık 2013
- 532
- 504
- 34
hayirlisi olsn canm . insalah guzel haberler veririzYaptimda adetime 5 gun var daha cok hafif var golge mi ne bilemedim adetime 3 gun kala tekrar yapacam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayirlisi olsn canm . insalah guzel haberler veririzYaptimda adetime 5 gun var daha cok hafif var golge mi ne bilemedim adetime 3 gun kala tekrar yapacam
hayirlisi olsn canm . insalah guzel haberler veririz
Evet canim catlamis.. basaramadim deme öyle.. asil bugün cok onemli.. bugunu ve ardindan 2 gunu mutlaka degerlendir.. basarili sonuclar bekliyorum senden hakkinda hayirlisiCanım sanırım çatladı baksana ne kadar silinmiş çok şaşırdım ve dünü değerlendirmedim ben belki saçma olacak ama bugün akşam üzeri tüm kaşık sancım kesildi bence çatladı şuan düne göre iyiyim çünkü şimdi 6 sında olan ilişkiden kalan spermler döllemiştir belki diyorum allah biliyor tabi bu gece de bence bir deneyeyim güya çatlama günü tek ilişki yapacaktım ama başaramadım sanırım
Yumurta 24 saat canlı kalabiliyor ya canım 1 gün çok önemli bugün yaniEvet canim catlamis.. basaramadim deme öyle.. asil bugün cok onemli.. bugunu ve ardindan 2 gunu mutlaka degerlendir.. basarili sonuclar bekliyorum senden hakkinda hayirlisi
cok silik bi golge war.bikac gn bekle tekrarla snra .insalah netlesir ozman canmEki Görüntüle 2286649
Varmi sence
Insallah canim bana dua et insallah ikimiz icindede gebelik vardir cok istiyorum ben ve esimde allahim duy sesimi allah olmayanlara nasip etsini banadacok silik bi golge war.bikac gn bekle tekrarla snra .insalah netlesir ozman canm
tabiki ederim canm .hakkimzda hayirlisi olsn . guzel haberi vermeyi nasip etsin RabbimInsallah canim bana dua et insallah ikimiz icindede gebelik vardir cok istiyorum ben ve esimde allahim duy sesimi allah olmayanlara nasip etsini banada
Kac gün var adete 4-5 gun varsa cikmaz normal testlerde ben goremedim ama normal de golge gbi gorunur bende kac kere gormustum oyleEki Görüntüle 2286649
Varmi sence
Yaptinmi tekrar test cnmtabiki ederim canm .hakkimzda hayirlisi olsn . guzel haberi vermeyi nasip etsin Rabbim
5 gun vardiKac gün var adete 4-5 gun varsa cikmaz normal testlerde ben goremedim ama normal de golge gbi gorunur bende kac kere gormustum oyle
yaptim . negatif ciktiYaptinmi tekrar test cnm
Tüplerimde sivi varmis, laparoskopiyle ya temizlenecek ya da komple alinacak tüpler. Alinirsa tek care tüp bebek olacak.Valla cnm buay cok yoruldm hıc bısey yapmıcam dogal beslenıcem dr kontrolunde ama dedıgın gıbı baktım dr dedı mesela yumurtan kalıteşı degıl guzel gelısmıyomderse olabılıt senın sebebın neymıs
Sen yaptın mı canım bugün de testYaptinmi tekrar test cnm
Çok geçmiş olsun İnşAllah herşey güzel olur sizin için ve herkes için.Tüplerimde sivi varmis, laparoskopiyle ya temizlenecek ya da komple alinacak tüpler. Alinirsa tek care tüp bebek olacak.
Bu ayin 24ünde ameliyat. Onun disinda bir sorun görmediler hormonlar fln iyi cok sükür, yumurtlama da oluyor zamaninda. Sadece tüpler isi bozuyor.
Insallah. O kadar zor ki beklemek, sadece iki aydir laparoskopi icin bekliyorum, hemen hemen 2 senedir de bebek istiyoruz, doktor doktor geziyorum bir yildir, daha bir kere bile cift cizgi görmedim testlerde.Çok geçmiş olsun İnşAllah herşey güzel olur sizin için ve herkes için.
Gercektenmi canim ☹☹☹valla cok şaşırdım bariz belliydi ikinci cizgiyaptim . negatif cikti
Yok yapmadım canim adetime 4 gun kaldiSen yaptın mı canım bugün de test
inşAllah olmazsın canım hayırlı haberler alırsın.Yok yapmadım canim adetime 4 gun kaldi
Dun negatifti sanki adet olcak gibiyim☹
Gecen ay hamileydim hic akintim yoktu
Bu ay akibtim var ya☹☹
O da olur inşAllah canım sıkma canını tedavinin olunca herşey güzel olacak emin ol sabırlı ol..Insallah. O kadar zor ki beklemek, sadece iki aydir laparoskopi icin bekliyorum, hemen hemen 2 senedir de bebek istiyoruz, doktor doktor geziyorum bir yildir, daha bir kere bile cift cizgi görmedim testlerde.