Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ölçümleri çok net değil gibi geldi bana. 2-3 kere çektim farklı sonuçlar çıkabiliyor ama ortalama çıkıyor genelde.Canım bu hangi uygulama ismi ne acaba
Teşekkürler canımölçümleri çok net değil gibi geldi bana. 2-3 kere çektim farklı sonuçlar çıkabiliyor ama ortalama çıkıyor genelde.
Bence yarın tekrar yapın t çizgisi koyulaşmaya başlamış gibiAselece canım ben iki gündür klomen kullanıyorum reglim daha bugün bitti yani 7. Günü döngümün sol kasığımdaki şişlikten şüphelenip hemen test yaptım galiba erken Çatlayacak bu ay geçen ay 16. Gün de çatlamıştı bide sen yorumlar mısın
Çatlamış gibi bence t çizgisi silikleşmiş.Kızlar 17.gün pik gördüm. 18. Gün de siliklesmemişti pikti yani. Bugun 19.gün biraz silik gibi geldi bana. Yumurta çatlamış mıdır. Lütfen yardım
17 pik 18 catlamis canim.. 17 18 19 20 degerlendirilmeliKızlar 17.gün pik gördüm. 18. Gün de siliklesmemişti pikti yani. Bugun 19.gün biraz silik gibi geldi bana. Yumurta çatlamış mıdır. Lütfen yardım
Cok sorun değil canim yumurtlama tam anlamiyla 2 gun icinde olacaktır.. moralini bozma eşinle guzelce konuş belki baska bir iş sıkıntısı vardır dinle üstündeki yükü azalt biraz olsun.. bazı şeyler cinsel ilişkiden daha fazla önemlidir.. onun kafası doluyken günleri degerlendirsen de fayda etmez canim.. psikolojik durum kadinda önemli oldugu kadar erkekde de önemlidir.. cocuk güzel karsilikli iliskiler sonucu doğar sevgiyle aşkla.. o yüzden moralini bozma onu rahatlatacak seyler yap zaten sonucu güzel olacaktir emin ol.@ aselece Bugün de testimi yaptım. Ekliyorum. Hala pik görünüyor ama git Gide azalıyor. Çok yoğun uzayan akintim var. Ama biz maalesef dün geceyi değerlendiremedik. Eşim benim kadar çaba göstermiyor. Çok üzgünüm bu gece ne olur bilemiyorum.
Testlere devam et canim koyulasacak git gide..Aselece merhaba ben ovilasyon yapmaya devam ediyordum ama dün yapamadım malesef 1 Temmuz 3-4-5-6 Temmuz’u değerlendirdik bir bakar öısınız bugün yine yaptım sanki çizgi var gibi Eki Görüntüle 2286445
Tamam canim testlere devam et gun gun takip edelim erken yumurtlama olursa erken sonuc aliriz insallahAselece canım ben iki gündür klomen kullanıyorum reglim daha bugün bitti yani 7. Günü döngümün sol kasığımdaki şişlikten şüphelenip hemen test yaptım galiba erken Çatlayacak bu ay geçen ay 16. Gün de çatlamıştı bide sen yorumlar mısın
Bana sanki pil oldu da çatlıyor gibi geldi ama ??Testlere devam et canim koyulasacak git gide..
Yok canim daha pik olmamis yani yumurtan olgunlasmamis catlama da henuz olmazBana sanki pil oldu da çatlıyor gibi geldi ama ??
Testin resmini atar misin canimAselece cok mutluyum 2 ay önce böyle koyu görmemiştim pikmi senceee
Cok az belli bir cizgi gorunuyor canim ama erken daha daEki Görüntüle 2286469
Adetime 5 gun kaldi varmi sizce kizlar