- 22 Mart 2019
- 5.257
- 11.807
- 25
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah tez zamanda güzel haberlerini de alırız.Kanamam sabah arttı. Doktor rahimde fazla kalınlaşma var. Kimyasal düşük olmuş dedi. Kan tahlili istedi. Cuma günü sonuç götüreceğim. Bu ay rahim filmi çekilecek. Doktorum 3 kimyasal düşük tehlikeli dedi
Tamam canim elinde test varsa kullan.. diger aya innovita gebelik testi hassas cubuklardan al mutlakaEki Görüntüle 2284628
Aselece bugunki testim boyle
Artik ovu yapmasam mi acaba
Yumurtlamayi kacirmiş olabilir loboquick pek hassas degil
Koyu gunleri mutlaka degerlendir canim.. pik yapacak gibi duruyor hayirlisi bakalimAdet bitiminden itibaren yaptıklarım bugün 13.gün daha pik olmadı ama 2 3 gündür aşırı derecede göğüslerim acıyo ve ağrıyo bugün daha da fazla özellikle
insallah gerek kalmaz testeTamam canim elinde test varsa kullan.. diger aya innovita gebelik testi hassas cubuklardan al mutlaka
Esitlenmek uzere.. devam et testlere canimAselece bugünkü testimi de eklerim. Bugün belki pik olur demistim ama olmadı yine. Geçen ay da hep böyle olmuştu laboquickler bitmek üzere. Günde birkaç kez yaptım hep. İnnovita sipariş verdim. Bitince onunla devam edeceğim.
Evet pik olmusKızlar selam sanırım bugün yumurtlama günüm öğlen yaptm 3 te bida yapacagım tekli resim bugüne ait
Eki Görüntüle 2284665
Eki Görüntüle 2284663
Eki Görüntüle 2282767
meraba bende testlerimi gondermek istedim baska bi basliktan surekli iletisim kurdugum arkadaskar var ama burda da yorumladigini ve fikir verdiginiz okuyunca gondermek istedim siyah nokto koyduklarim degerlendirdigim gunler dunu degerlendiremedik dun 7. gundu testin devamina gore
Innovita ovulasyon testi Olmalı buyuk ihtimalBu testin markasi nedir ? Ne diye geciyor
innovita canim instagramda bi kac dayfa var hep temin edip takibinide yapiyor ama baska sitelerdende bulabilirsinBu testin markasi nedir ? Ne diye geciyor
innovita canim instagramda bi kac dayfa var hep temin edip takibinide yapiyor ama baska sitelerdende bulabilirsin
Innovita ovulasyon testi Olmalı buyuk ihtimal
Evet canim yumurta catladiktan 14 gun sonra adet tarihinAselcim 29 haziranda yumurtam catlamıstı normal sartlarda duzenlı adet görüyorum ve takvime göre 9-10 gibi regli olmam lazım. yumurta catladıktan 14 gun sonra mıydı regli tarihi onu mu baz almalıyım