- 22 Mart 2016
- 1.578
- 1.208
Nasıl kaçırırsınanaaaaam kız senın hamilelik takvımını sevsinler ay cok sevindim :) bn kaçırdım degerlerın kac cıktı gözün aydınnnn
Ben varımım 5 gün olduKızlar nasılsınız bata 7 8 sayıyorum yumurtlamadan 6 7 gun oldu goguste ıcten ıce sızlama basladı bakalım ıns batlar gelmez benım gıbı sayan varmı
Bata kav var cnm ıns hamıleyızdorBen varımım 5 gün oldu
Canm benim âdetlerim çok düzensiz o yüzden çatlamadan sonra 14 sayacağım o da temmuz 10 oluyoBata kav var cnm ıns hamıleyızdor
adamsın valla bnde hep uyku alemındeyim :)kbkma kusumNasıl kaçırırsınBugün acayip duygusalım son değerim 690dı canım bu hafta ultrasona gircem inşAllah keseyi de görürüz
Benımde her ay bıkacgın oynuyo 8 10 temmuz olması gerek dıye dusunuyorum bılmıyorum hıc kac aydır ıstıyosunCanm benim âdetlerim çok düzensiz o yüzden çatlamadan sonra 14 sayacağım o da temmuz 10 oluyo
Ay değil malesef kuzum 5 yıldır bekliyorum ? SenBenımde her ay bıkacgın oynuyo 8 10 temmuz olması gerek dıye dusunuyorum bılmıyorum hıc kac aydır ıstıyosun
Drlar ne dıyor cnm ben 1 sene once 20haftalık kaybettım 4 aydır denıyoruz ısteAy değil malesef kuzum 5 yıldır bekliyorum ? Sen
sen bebemın kayınvalidesi olacagın için bekledin artk beklemicez inşAy değil malesef kuzum 5 yıldır bekliyorum ? Sen
Dune gore siliklesmis pik yoktu ama bugunu de degerlendir canim. Bir kac gun daha test yap bakalimAselece bugünkü testi de yaptım. Üzerinde yazı olmayan bugün.15. gün. 13.30 da yaptım.
Bulantı falan var mı yok de noluuuuradamsın valla bnde hep uyku alemındeyim :)kbkma kusum
Yok canim yeteri kadar acilmis zaten artik test yapmana gerek yok.. degerlendirmeleri yaptiysanAselcim benim son durum böyle yazı olmayan 23. gün hala açılmamış cok fazla bunun bir nedeni var mı? yoksa çatlama olduktan sonra önemsiz bir detay mı?
malesef var kusum sabah safra kusuyorum ama gün içinde cok yokBulantı falan var mı yok de noluuuur
Pik olmus canim. Bugunu degerlendir.. sorun olmaz.. yarin yine test yap catlama bakalimAselece canım bugün pik mi. Geçen ay 12 ve 13 dü bu ay erken oldu ya yarın doktor randevum var smear testi yaptırmayı düşünüyordum hemde hormon sonuçları göstermeyi eğer bugün ilişki olursa test sıkıntı olur mu ki acaba randevu sabah 9 da
22 hariç hepsini değerlendirdim canım, eğer yararı olacaksa 23 yani bugünü de değerlendirebilirim.Yok canim yeteri kadar acilmis zaten artik test yapmana gerek yok.. degerlendirmeleri yaptiysan
Degerlendir mutlaka canim22 hariç hepsini değerlendirdim canım, eğer yararı olacaksa 23 yani bugünü de değerlendirebilirim.
Tamam. Testlerin bitince başka marka almayı dusunuyorum. Sanki diğer markadakiler gibi çizgiler net değil.Dune gore siliklesmis pik yoktu ama bugunu de degerlendir canim. Bir kac gun daha test yap bakalim
Aselece benim bu ay pik göremememle ilgili bir fikrin var mı canım?Pik olmus canim. Bugunu degerlendir.. sorun olmaz.. yarin yine test yap catlama bakalim
Ayyy Rabbim yardımcın olsun canım ya benim de başlamaz inşAllahmalesef var kusum sabah safra kusuyorum ama gün içinde cok yok