- 22 Mart 2016
- 1.583
- 1.222
Değerlendirdik hadi hayırlısı canım çok sağol rabbim herkese güzel haberler versin inşallahEvet canim bugun çatlamış. Dunu degerlendirdiysen bugunu yarini diger gunu de degerlendir mutlaka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değerlendirdik hadi hayırlısı canım çok sağol rabbim herkese güzel haberler versin inşallahEvet canim bugun çatlamış. Dunu degerlendirdiysen bugunu yarini diger gunu de degerlendir mutlaka
19. Gün tesadüfen değerlendirmiştik testten haberim yokken iyiki İnşallah o gün pik günüdür dün 20. Günü de değerlendirdik 21. Günüm bugun ve yarını da mı değerlendirelim canım ne dersin? Allahım inşallah güzel haberler Almayı nasip etsin hiç bu kadar geç yumurtlama yaşayacağım aklımın ucuna gelmezdiDemek ki pik olmus ve catlamis canim 18. 19. Gunler pik olmustur. Sen bu gunleri degerlendir mutlaka
Amin canım hadi bakalım hepimiz için hayırlısı. Ben tesadüfen yakaladım kısmet nasipte varsa güzel haberler alalım inş yaDeğerlendirdik hadi hayırlısı canım çok sağol rabbim herkese güzel haberler versin inşallah
İnşaallah inşallah canım ya arkadaş var di test yapmadı mı acaba çok merak ediyorum onu inşallah güzel haber verirAmin canım hadi bakalım hepimiz için hayırlısı. Ben tesadüfen yakaladım kısmet nasipte varsa güzel haberler alalım inş ya
Bende çok merak ediyorum ortalıkta yok yapamadı henüz galibaİnşaallah inşallah canım ya arkadaş var di test yapmadı mı acaba çok merak ediyorum onu inşallah güzel haber verir
Evet canim bekleme olacak ama duzenli iliskiye devamAselece Canım birşey soracağım bu ay ilk defa başladım bu teste şimdi artık test yapmak bitti mı yani adet e kadar bekleme mi olacak
Ben her zaman diyorum sabirla test yapin diye. Bugun ve yarini da degerlendirin mutlaka19. Gün tesadüfen değerlendirmiştik testten haberim yokken iyiki İnşallah o gün pik günüdür dün 20. Günü de değerlendirdik 21. Günüm bugun ve yarını da mı değerlendirelim canım ne dersin? Allahım inşallah güzel haberler Almayı nasip etsin hiç bu kadar geç yumurtlama yaşayacağım aklımın ucuna gelmezdi
Pik olmus canim. Bugunu degerlendirin yarin da test yap catlamasini da gorelim. Bugun arti 3 gun daha degerlendirinBugünkü test pik olmuş mu ? Adetle 13.gün bugun
Tamam canım Allah razı olsun inşallah doğrudur tahminimiz gerisi kısmet artık Verdiğin emekler bu ilgin alakan herkese özenle verdiğin cevaplar bebişine güzel sağlıklı ve huzur dolu ömür olarak döner inşallah bir avazda Doğum nasip etsin rabbimBen her zaman diyorum sabirla test yapin diye. Bugun ve yarini da degerlendirin mutlaka
Tamam inşallah sansa da eşim gece nobetinde bu hafta bakalik nasipPik olmus canim. Bugunu degerlendirin yarin da test yap catlamasini da gorelim. Bugun arti 3 gun daha degerlendirin
Canım hadi hayırlısı. Bir şey soracağım bu dönemde hassasiyet veya herhangi birşey hissettin mi? Bende sadece 3 gün az bir akıntı oldu bir de tam pik yakalayamayınca pek emin olamıyorum ondan merak ettimDayanamadım tekrar test yaptım tamamen siliklesme olmus inşallah tutar hadi hayırlısı
Açıkçası birşey farketmedm canım adet bittiğinden bu yana deniyoruz olsun diye o yüzden hassas lik kaşıklar da var bu yumurtlama dan diye düşünmüyorum hayırlısı ayrıca bu ay bitkisel macun kullanıyorum bakalım ne olacak benim normalde iki tüp kapalı idi 4 yılın sonunda yeni açıldı şimdi doğal deneme yapıyoruz inşallah hepimiz güzel haber alırız yaCanım hadi hayırlısı. Bir şey soracağım bu dönemde hassasiyet veya herhangi birşey hissettin mi? Bende sadece 3 gün az bir akıntı oldu bir de tam pik yakalayamayınca pek emin olamıyorum ondan merak ettim
İnş canım ya yani normal ı zman bende belirti olmaması çünkü göğüs vs hiç belirti olmadı bende. Adetime de az var Benim zaten 8-9 gün filanAçıkçası birşey farketmedm canım adet bittiğinden bu yana deniyoruz olsun diye o yüzden hassas lik kaşıklar da var bu yumurtlama dan diye düşünmüyorum hayırlısı ayrıca bu ay bitkisel macun kullanıyorum bakalım ne olacak benim normalde iki tüp kapalı idi 4 yılın sonunda yeni açıldı şimdi doğal deneme yapıyoruz inşallah hepimiz güzel haber alırız ya
İnşallah hiç bir şeye gerek kalmadan doğal yoldan olur KuZum en zor zamanı atlatmışsın maşallahAçıkçası birşey farketmedm canım adet bittiğinden bu yana deniyoruz olsun diye o yüzden hassas lik kaşıklar da var bu yumurtlama dan diye düşünmüyorum hayırlısı ayrıca bu ay bitkisel macun kullanıyorum bakalım ne olacak benim normalde iki tüp kapalı idi 4 yılın sonunda yeni açıldı şimdi doğal deneme yapıyoruz inşallah hepimiz güzel haber alırız ya
Canım ben yumurtlama dönemlerini akıntı ile anlıyorum hep. Sende de oldu mu?Canım hadi hayırlısı. Bir şey soracağım bu dönemde hassasiyet veya herhangi birşey hissettin mi? Bende sadece 3 gün az bir akıntı oldu bir de tam pik yakalayamayınca pek emin olamıyorum ondan merak ettim
Oldu ama canım nasıl anlatsam oyle aşrı bir akıntı değil 3 gün ğstüste oldu biraz ama şeffafla beyazımsı karışık akıntı ve dün itibariyle kesildiCanım ben yumurtlama dönemlerini akıntı ile anlıyorum hep. Sende de oldu mu?