- 27 Ekim 2018
- 2.896
- 3.564
Ikinci testi at digerleri gecerli canim testlerinde lh gozukuyor pik olana kadar devamResmen 3 tane yaptım bugun ama hiç birşet anlamadım sadece en baştaki dün olan Eki Görüntüle 2272781
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ikinci testi at digerleri gecerli canim testlerinde lh gozukuyor pik olana kadar devamResmen 3 tane yaptım bugun ama hiç birşet anlamadım sadece en baştaki dün olan Eki Görüntüle 2272781
TAmamdır allah razı olsun ya kafayı yedim senin bebiş nasıl bu arada nasıl geçiyor hamilelikIkinci testi at digerleri gecerli canim testlerinde lh gozukuyor pik olana kadar devam
Yarın sabah ilk idrarla sende yap canımAselece yumurtlamanın 13. Günündeyim. Bata 5 gün var. Söylediğin dört günü de değerlendirdik. Bugün halsizlik ve mide bulantısı vardı. Kendimi de kaptırmak istemiyorum 13 aydır deniyoruz ama sence ne zaman gebelik testi yapmalıyım?
Iyi canım biraz ağrılarım var oturduğum yerden tek başıma kalkamıyorum bacaklarimdaki damarlar aşırı derece de morlasti bakalim doktor görüşmem var bu hafta bunlarin hepsi normal olacak seyler de alternatif seyler var mi rahatlatacak bilmiyorum.. ne uzun yazdim yeter ki nasilsin diye sor kendiliginden dökülüyor vallaTAmamdır allah razı olsun ya kafayı yedim senin bebiş nasıl bu arada nasıl geçiyor hamilelik
Adet olana kadar ümidini kaybetme canım. Daha erken zaten bekle 2 gün kala yaparsın bir dahaadetime 3 4 gun kala bu sabah test yaptim canim ve negatif cikti sanirim hamile degilim ve cok uzuldum gogus uclarim dokundum halde agirmaya basladilar adet olucam heralde
Teşekkür ederim acaba sizin bölümünüz neydi merak ettim ??Yarın sabah ilk idrarla sende yap canım
Iyi aksamlar canim. 25 mayis pik olmuş 25 26 27 28 mayis ara vermeden iliski olmali.. hayirli olsun simdidenİyi akşamlar diliyorum ovulasyon testlerime bi bakarmısınız
Bütün yolladığım günlerde ilişki oldu
Bugün de hem sabah , hem öğleden sonra test yaptım onu da yolluyorum
Sanırım silinmeye başladı öğleden sonra silik çıktı
Bugün de değerlendirmelimiyim
Bugün dışında diğer tüm günler değerlendirdim
tamam cnm dedigin gibi yaparimAdet olana kadar ümidini kaybetme canım. Daha erken zaten bekle 2 gün kala yaparsın bir daha
Olur mu kuzum ya hep biz senin başını ağrıtıyoruz kendi derdimizden senin hassasiyetini unutuyoruz Bazı seyler illaki olur hamilelikten dolayı dediğin gibi ama belki bahsedersen de bitkisel seyler önerir veya hafif ilaçlar filan verir görüşmekte fayda var. Kaç aylık allah nasip ederse ne zman doğacak? Ayy o doğduktan sonra bize vakit kalmaz artık sınırlı vaktimiz kaldığına inanıyorum sağ Salim doğsun inşallahIyi canım biraz ağrılarım var oturduğum yerden tek başıma kalkamıyorum bacaklarimdaki damarlar aşırı derece de morlasti bakalim doktor görüşmem var bu hafta bunlarin hepsi normal olacak seyler de alternatif seyler var mi rahatlatacak bilmiyorum.. ne uzun yazdim yeter ki nasilsin diye sor kendiliginden dökülüyor valla
Bugn bida yapsaydin kuzmAselece bir bakabilir misin rica etsem kafam karıştı dün başladım teste yalnız dün çizgi çıktı bugun yok test bozuk olabilir mi? Bugun 7. Günüm bu arada hsg çektirdim Allah’a şükür sıkıntısız Eki Görüntüle 2272757
Yaptım yaptım inş doğrudur yarın da yapayım bakalım zaten randevum da var yarın hsg filmini göstericem belki muayene de ederBugn bida yapsaydin kuzm
Yarın sabah ilk idrarla gebelik testi yap diyorum :)Hayirli ramazanlar kizlar. Reglimin 28. Gunundeyim. Bugun Yumurtlama testi yaptim ya yumurtlamayi kacirdim, yeni yumurtluyorum. Yada anlam veremedim. 10 gundur yaptigim testlerde bu sonucu gorememistim. Adet duzensizligim var. Kafam karisti. sizce bu teste gore yumurtlamami var. 28. Gunde yumurtlama olurmu onuda bilemedim. baska birsey icinde pek umutlanmak istemedm.
Aynen cnm sabah gebelik testi yapicam. Burada daha net sanirim c ve t 2 si birbirine cok yakin. 29 nisan son regli gunumdu. Ilk gebeligimde de bu ovulasyon testiyle ogrenmistim. Suan heycan yaptim. Yumurtluyor degilimdir ins. geri donusun icin tesekkur ederimYarın sabah ilk idrarla gebelik testi yap diyorum :)